Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

«Ψηφίστηκε» βλασφημία και... εμφύλιος;

Είχαμε γράψει πριν χρόνια (2015), με την ευκαιρία της Αγιοκατάταξης του Αγίου Παΐσίου του Αγιορείτου (+1994), ότι ήρθε η ώρα που υπερήφανοι Έλληνες και ξένοι θα έβλεπαν το δένδρο της κοσμικής τους καταξίωσης και ευμάρειας από την άλογη (χωρίς Θεό) υπερηφάνεια, να κόβεται "ΣΥΡΙΖΑ".

    Είχαμε ακόμη αναφέρει ότι ο σύγχρονος νους έγινε «Βαβυλώνιος» από την επικρατούσα πνευματική σύγχυση, και δεν θέλει να ακούγεται το όνομα του Θεού αλλά μόνο το δικό του, οπότε έφτασε η ώρα να ταπεινωθεί, όπως ταπεινώθηκε στην αρχαιότητα ο Ναβουχοδονόσωρ. Η τελευταία πράξη μέγιστης αλογίας και παραφροσύνης θα μπορούσε να είναι μια εσωτερική διαμάχη, σαν εμφύλιος.  Αυτό έγραφαν οι προφητείες και το ακούσαμε και στο παρακάτω video. Μετά έρχεται και ο παγκόσμιος πόλεμος. 
  Αν και οι προφητείες μοιάζουν σε μερικούς με τα αποκαλούμενα fake news, οι αληθινές, των αγίων της Ορθοδοξίας, επαληθεύονται πάντα και είναι τόσο λεπτομερείς, σαν να διαβάζεις εφημερίδα... Μήπως τα γεγονότα τώρα προχώρησαν;


Τελευταία, λοιπόν, η Ελληνική Βουλή, απεφάσισε (7-6-2019, από το Μακελειό):
Κακόβουλη βλασφημία, καθύβριση θρησκευμάτων και περιύβριση νεκρού στο νέο Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας άλλαξαν με νόμο του κράτους.
Μαζί με αυτά όμως καταργήθηκαν και άλλα άρθρα για σύσταση ένοπλης ομάδας και για πρόσκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες, τουτέστιν εξεγέρσεις.
Αυτό σημαίνει ότι η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει σε γνωστούς περιθωριακούς χώρους να κάνουν ακόμα και «αντάρτικο πόλης» χωρίς να τιμωρούνται.
Τα νομοσχέδια υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, ενώ όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αποχώρησαν και από την συζήτηση και από την ψηφοφορία.
Έτσι πλέον καταργούνται τα άρθρα που προέβλεπαν:
-πρόσκληση σε δημόσιες βιαιοπραγίες (άρθρο 192),
Το Άρθρο 192 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια και έτσι διαταράσσει την κοινή ειρήνη, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν σύμφωνα με άλλη διάταξη δεν επιβάλλεται αυστηρότερη ποινή.
Τώρα όμως οποιοσδήποτε θα μπορεί να καλεί σε εξέγερση, βολικά βέβαια αυτό θα μπορεί να γίνεται τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην εξουσία.
-κατάρτιση ένοπλης ομάδας (άρθρο195),
Το Άρθρο 195 λοιπόν πριν την κατάργησή του έλεγε: Κατάρτιση ένοπλης ομάδας. Όποιος χωρίς δικαίωμα καταρτίζει ένοπλη ομάδα που δεν αποβλέπει στη διάπραξη εγκλημάτων, την εφοδιάζει με πολεμοφόδια ή αναλαμβάνει την αρχηγία της, καθώς και εκείνος που συμμετέχει σε τέτοια ομάδα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
Τι αλλάζει πρακτικά από την 1η Ιουλίου:
Όπως έγραψε το lawandorder.gr πλέον, με τις αλλαγές αυτές μπορεί ο οποιοσδήποτε χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί κάποια ποινική κύρωση να:
Βρίζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό,
Βλαστημά δημόσια τα θεία,
Καθυβρίζει δημόσια και κακόβουλα με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη αναγνωρισμένη θρησκεία,
Προβαίνει σε περιύβριση νεκρού αλλά και τέφρας νεκρού,
Προβαίνει σε περιύβριση τάφου,
Αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό από νεκροταφεία (τυμβωρυχία), σπίτι, νοσοκομείο, κ.ά.
Αφαιρεί αυθαίρετα την τέφρα νεκρού από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τη φυλάξουν,
Προκαλεί ή διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο ή πρόσωπα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραβούν υπηρεσιακή υποχρέωση τους,
Προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο που έχει υποχρέωση να στρατευθεί να μην υπακούσει στην πρόσκληση όταν το καλέσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπηρετήσει την θητεία του,
Μεταχειριστεί απατηλά μέσα για ν' αποφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, ολικά ή μερικά, διαρκώς ή πρόσκαιρα, την υποχρέωση για στράτευση,
Φύγει στο εξωτερικό, χωρίς τη σχετική άδεια που απαιτεί ο στρατολογικός νόμος, για να αποφύγει τη στράτευση,
Φύγει στο εξωτερικό και να μην επιτρέψει εγκαίρως για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
     Γράφεται ήδη ότι: άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή θα έχει ο νέος Ποινικός Κώδικας... Οι ποινές μειώνονται και καταργείται η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων. Ο νέος νόμος δίνει το δικαίωμα ακόμα και στους καταδικασθέντες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, παρά την αμετάκλητη καταδίκη τους, να θέτουν υποψηφιότητα και να εκλέγονται βουλευτές.Τα άκρα, παρά τα όσα νομίζουν οι περισσότεροι, αλληλο-υποστηρίζονται!
    Ίσως τώρα να υπάρχει και ξένη υπόδειξη για τα όσα νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον η χώρα είναι πλήρως ελεγχόμενη από τους Τροϊκανούς - Νεοταξίτες. Αυτών το τέλος θα έρθει μετά από αυτό της χώρας που ελέγχει τώρα τα στενά και την περιοχή της αρχαίας Τροίας. Μετά 33 περίπου αιώνες ο πνευματικός νόμος θα εφαρμοσθεί ακριβώς όπως περιγράφεται στο ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ (ή καλύτερα 1000-ΑΡΜΕΝΟ) για να καταστραφούν οι καταστροφείς του διπλού (Ελληνικού και Ορθόδοξου) πολιτισμού. Τώρα Ελληνικός πολιτισμός και Ορθοδοξία έχουν γίνει κτήμα της ανθρωπότητας όλης. Κι αυτά είναι τα θεμέλια για μια Παγκόσμια ειρηνική κοινωνία.
ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ:
Τριήμερο εκφοβισμού - μετάνοια μειωμένη - Θεομηνίες. 
  Παρά την αδιαλλαξία όσων κρατούντων θεοποιούν τον εαυτό τους, μπορούμε να παρατηρήσομε εκ των πραγμάτων μία προσπάθεια προσέγγισης προς την Εκκλησία, που γίνεται άθελά τους, αλλά με θέλημα Θεού, μέσα από τις αναγκαίες επαφές συνεννόησης των θεσμών, ώστε να υπάρξει μια γνωριμία με τη φιλεύσπλαχνη προς όλους Εκκλησία. Τι μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φαντασιόπληκτους από τις αθεϊστικές ιδεολογίες το να είναι κοντά στον ρεαλιστή και υπερβολικά ήρεμο και συγκαταβατικό αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο! Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν προς όφελός τους. Αντίθετα τον παρέσυραν σε ιδιοτελή νομοσχέδια και εκτέθηκαν μαζί του. Και αντί να διδαχθούν ταπείνωση επέμειναν στην υπερηφάνεια, παρόλο που έκαναν όλα τα γνωστά αντιφατικά και αταίριαστα με το ρόλο τους και τις υποσχέσεις τους στον λαό ...καταλήγοντας σε ψυχοπάθεια...
 Ο άγιος γέροντας Παΐσιος, όμως, με το προφητικό του χάρισμα ήξερε ότι περνάμε ένα παροδικό στάδιο δοκιμασιών: «Πολλές μπόρες πέρασε η Ελλάδα, αδικήθηκε πολύ. Αλλά όμως μπόρες θά 'ναι! Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα, γιατί την αγαπάει ο Θεός». Αιτία των δοκιμασιών είναι η απομάκρυνση από το Θεό και τη χάρη Του, είτε με ατομικές μας αμαρτίες, είτε και με συλλογικές, τις οποίες διαπράττομε σαν λαός. Έλεγε ο άγιος γέροντας Παΐσιος: «Εμείς είχαμε τον φόβο του Θεού, αλλά τον χάσαμε και δεν τον αφήσαμε κληρονομιά στην επόμενη γενιά, γι' αυτό τώρα νομιμοποιούμε τις εκτρώσεις, τον πολιτικό γάμο... Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται ή οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί». (από ιστοσελίδα rel.gr)  
       Είναι πνευματικός ο νόμος που κρίνει τα έθνη, γιατί αυτός είναι πάνω από τους κοσμικούς. Και γι' αυτό συμβούλευε ο άγιος: Φτιάξτε πνευματικές βάσεις. Αυτές οι βάσεις (όπως είναι οι Μονές και οι ενορίες) θα διώξουν τις Βάσεις από την Κύπρο. Το πρόβλημα της Κύπρου δεν είναι πολιτικό, στο βάθος είναι πνευματικό.
      Στην Ελλάδα υπακούοντας τυφλά και άνευ όρων στα προστάγματα της Ε.Ε. δεχόμαστε με τον αντιρατσιστικό νόμο την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας σαν αγαθό, τιμώντας τα σαρκικά πάθη... σαν αρετές. Έτσι αντί να θέλομε το καλό μας ζητώντας την προστασία του Θεού, απομακρυνόμαστε από αυτήν, προσεγγίζοντας την κοσμική νοοτροπία των Ευρωπαίων που υπακούει στον άρχοντα του σκότους, γιατί πνευματικό σκότος σημαίνει έλλειψη διάκρισης καλού - κακού και αρετών - παθών. Και ακριβώς αυτή η προσέγγιση στον αρχηγό της κακίας και η απομάκρυνση από τον Χριστό προοιωνίζει νέα δεινά... 
    Στην προσπάθεια ανατροπής των αξιών πρωτοστατούν οι πολιτικοί, προσθέτοντας στις προσωπικές τους αμαρτίες και τις συλλογικές της απομάκρυνσης σταδιακά από το νόμο του Θεού προξενώντας έτσι γενικό κακό. «Γι'  αυτό προσεύχομαι "να έρθει ένας αέρας". Να τους σηκώσει όλους αυτούς, πολιτικούς κλπ και να έρθουν άλλοι στα πράγματα πιο τίμιοι. Εντάξει να κάνει κι ο πολιτικός μια βίλλα, δε βαριέσαι ας κάνει. Αλλά να ενδιαφερθεί και για τον τόπο, για την πατρίδα, να κάνει κάτι για το γενικό καλό... Οι σημερινοί μόνο για το συμφέρον τους νοιάζονται. Αδιαφορούν τελείως για το γενικό καλό, για την Πατρίδα, για το Κράτος»Και για την κατάσταση Κατοχής που μας οδήγησαν σαν άλλη Τουρκοκρατία είναι επίκαιρα τα λόγια του αγίου γέροντος: «Η Πατρίδα είναι σαν μεγάλη μάννα. Σκεπάζει με τις φτερούγες της όλους τους Έλληνες, να μπορούν να δουλεύουν, να ζουν ήσυχα, να λατρεύουν το Θεό τους. Για σκέψου να ήταν εδώ οι Τούρκοι; Να πηγαίνεις το πρωί στην δουλειά, στο χωράφι και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις ζωντανός! Να δουλεύεις και να έρχονται με το ζόρι να πάρουν τους κόπους σου... ή τη γυναίκα σου ή το παιδί σου. Τα περάσαμε αυτά εμείς οι Έλληνες»... (Αθανασίου Ρακοβαλή ο π. Παΐσιος μου είπε, σελ. 91)
      Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα οι "διεθνιστές" που υποστηρίζονται από τα νεοταξίτικα κέντρα για να συντηρούν την κατοχική κατάσταση της χώρας, την εξαθλίωση των πολλών για τα συμφέροντα των ολίγων και την προβολή των πανθεϊστικών δοξασιών αντί της Θεοπαράδοτης Ορθόδοξης πίστης. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν πρόκειται να έρθει άμεσα η αποκατάσταση της γαλήνης στην Ελλάδα, εφόσον μάλιστα όσοι "θέλουν" να την αποκαταστήσουν είναι, οι περισσότεροι, καταπατητές των εντολών του Χριστού μόλις τους δοθεί ευκαιρία (ψηφίζοντας πχ υπέρ της ομοφυλοφιλίας), ή και εχθρικά διακείμενοι στα συμφέροντα της Πατρίδας. Έτσι οι Ευρωβουλευτές από ΝΔ, ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ), ΠΟΤΑΜΙ, ψήφισαν εναντίον των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας στη χώρα μας ! Link
      Αν και είναι δύσκολο να βρεθούν ιδανικά πολιτικά πρόσωπα μέσα στα γνωστά κόμματα, ας θυμηθούμε τι ο άγιος Παΐσιος συμβούλευσε πριν τις εκλογές όταν είχαν πάει μερικοί επισκέπτες να τον ρωτήσουν τι γνώμη είχε και ποιόν, κατά τη γνώμη του, έπρεπε να ψηφίσουν:
     - Κοιτάξτε βρε παιδιά! Ποιός είναι πιο κοντά στην Εκκλησία, ποιός αγωνίζεται γι' αυτήν και για την πατρίδα και ποιός έχει ζωή σύμφωνη μ' αυτά που λέει; Όποιον βλέπετε πως είναι πιο καλός και πιο κοντά στην Εκκλησία, αυτόν να ψηφίζετε. Δε λέω να ψηφίζετε κόμματα, όπως αυτά που βγαίνουν και λέγονται Χριστιανοδημοκρατικά κλπ, γιατί είναι λάθος. Δεν πρέπει να κομματιζόμαστε. Εμείς πρέπει να αγαπούμε πρώτα την Εκκλησία μας και μετά την Πατρίδα μας και να ψηφίζουμε αυτούς που βλέπουμε να αγωνίζονται γι' αυτά τα δύο. Βλέπετε, ο Μακρυγιάννης κι όλοι οι μεγάλοι ήρωες γι' αυτά τα δύο αγωνίστηκαν κι έχυσαν το αίμα τους. Πρώτα υπέρ πίστεως και μετά υπέρ πατρίδος. Γι' αυτό και μεις, σήμερα, πρέπει να τους είμαστε ευγνώμονες, που είμαστε ελεύθεροι και όχι… δούλοι των Τούρκων και να προσπαθούμε τέτοιοι Έλληνες να βγαίνουν στην εξουσία, που να χύνουν το αίμα τους πρώτα υπέρ της πίστεως και μετά υπέρ της πατρίδος. Σήμερα δυστυχώς βάλαμε μέσα στη Βουλή ανθρώπους να μας διοικούν των οποίων το ιστορικό είναι πολύ επιβαρημένο. (Από το βιβλίο του Ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου «Ο γέρων Παΐσιος»)    
      Επειδή δεν μπορεί να γίνει κάτι καλό χωρίς την βοήθεια του Θεού, όπως ο ίδιος ο Κύριος είπε: «χωρίς Εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν» (Ιω. Ιε-5), γι' αυτό ο άγιος γέροντας την σωτηρία του Έθνους την περίμενε από τον Θεό. Έλεγε: «Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός». («Βίος γέρ. Παϊσίου του Αγιορείτου», Ιερομ. Ισαάκ σελ. 704)
         Οι πιστοί όταν έχουν την ελπίδα τους στον Θεό, δεν δίνουν υπερβολική σημασία στην ψήφο τους, γιατί δεν περιμένουν ότι η ψήφος αλλά ότι ο Θεός θα αλλάξει τα πράγματα. Θα τα αλλάξει οπωσδήποτε γιατί οι νεοταξίτες πολεμώντας τον νόμο Του, πολεμούν τον Ίδιο. Πρέπει όμως και οι πιστοί να αποδεικνύουν την ευσέβειά τους με τον τρόπο που ανέφερε πριν ο άγιος γέροντας. Αλλά χωρίς άγχος, διότι ο Θεός κοιτάζει την πρόθεσή μας, και όχι αν τελικά ο υποψήφιος που ψηφίσαμε δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Μάλιστα να προσευχόμαστε για τους άρχοντες, ώστε όσοι είναι καλοπροαίρετοι να αλλάξουν προς το καλύτερο. Όταν κάποιος επεσήμανε στον άγιο:
- Καλά γέροντα όλοι (οι πολιτικοί άρχοντες) Μασόνοι είναι! Τι θα γίνει;... Που να βρεθεί κανένας καλός;  Ο άγιος απάντησε:
- Τώρα το ζήτημα δεν είναι ποιος είναι ή δεν είναι, αλλά ποιος δεν το πιστεύει τουλάχιστον τόσο πολύ. Τώρα για να γίνει κανείς πρωθυπουργός πρέπει να είναι Μασόνος... Ας τους δίνει ο Θεός μετάνοια, να τους πάρει... να βγουν καινούργιοι... Μακκαβαίοι!! (δηλ. Μάρτυρες υπέρ πίστεως και πατρίδος. «Ο π. Παΐσιος μου είπε», σελ. 67)
      Ο άγιος γέροντας Παΐσιος ήταν πάντα σίγουρος για την βοήθεια του Θεού στην Ελλάδα. Έλεγε ότι ο Θεός θα κανόνιζε τα πράγματα ώστε οι πρώην εχθρικά διακείμενοι προς εμάς Αγγλο-Αμερικάνοι, να αναγκασθούν εκ των περιστάσεων να μας δώσουν την Πόλη, σε συμφωνία με τους Ρώσους, την οποία πρώτα θα έχουν φροντίσει να την αδειάσουν από το Μουσουλμανικό στοιχείο:
- Καλά γέροντα, οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη... και να μας την δώσουν πως θα μπορέσουμε να την ελέγξουμε;
- Θα τους περάσουν απέναντι από την άλλη μεριά. Ο λογισμός μου λέει (τόνισε το "λογισμός") ότι θα το κάνουν έτσι για τα νερά. Να είναι διεθνή... (Ελεύθερη ναυσιπλοΐα μεταξύ Αιγαίου και Μαύρης θάλασσας. «Ο π. Παΐσιος μου είπε», σελ. 77). Η πνευματική κατάσταση των σύγχρονων Τροϊκανών είναι ανάλογη της Ομηρικής εποχής, στην οποία οι άρπαγες Τρώες έλεγχαν τα στενά, όπως τώρα οι Τούρκοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τους μιμηθούν αρπάζοντας αντί για την ωραία Ελένη, ωραία Ελληνική γη! Δείτε το «Χιλιάρμενο».
    Για τα «Εξαμίλια» (που αναφέρει η προφητεία του Αγίου Κοσμά) έλεγε ότι αφορά το πρόβλημα της υφαλοκρηπίδας. Για τους Τούρκους, που συνέχεια δημιουργούν προκλήσεις, ο Γέροντας έλεγε: «Οι Τούρκοι... άς τους αυτούς. Αυτοί τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους. Τά 'χουνε, τα κουβαλούν μαζί τους...» Όσο για το πότε θα διαλυθεί η Τουρκία, όσες φορές κι αν τον ρωτήσαμε και το συζητήσαμε, ποτέ δεν το έλεγε: «Αυτό δεν το ξέρουμε. Ο Θεός μας είπε ότι θα μας δείχνει σημεία. Τα πράγματα όμως προς τα εκεί βαδίζουν...» («Μαρτυρίες Προσκυνητών», σελ. 260).
       Σε πρώτη φάση θα πάμε στην Πόλη σαν επίτροποι. «Την άνοιξη του 1993 επισκεφθήκαμε τον Γέροντα Παΐσιο. Τον ρωτήσαμε αν θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία, και ο Γέροντας είπε: «Ναι, θα γίνει πόλεμος και θα χτυπηθεί η Τουρκία από το Βορρά. Θα πάθει τεράστια καταστροφή, αλλά ρουθούνι Ελληνικό δεν θα ματώσει. Όσον αφορά στην Πόλη, θα διοικείται από Ρώσους, Έλληνες, και Ευρωπαίους. Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους». («Μαρτυρίες Προσκυνητών», Μάρκου Γαβριήλ, σελ. 278)
   Το κατέβασμα των Ρώσων στην Κωνσταντινούπολη προβλέπεται στην 5η σάλπιγγα της Αποκάλυψης, αλλά η χώρα μας θα μπει ενωρίτερα σε φασαρίες με τους Τούρκους για τα 6-μίλια της υφαλοκρηπίδας. Είμαστε ήδη στην 1η προειδοποίηση μετά την 4η σάλπιγγα, και όταν γίνει μία 2η ισχυρή προειδοποίηση που θα είναι μια μικρή εικόνα του επερχόμενου 3ου παγκοσμίου πολέμου, τότε έρχεται η σειρά μας. Υπάρχουν 3 προειδοποιήσεις πριν την 5η σάλπιγγα, γιατί τα γεγονότα μετά το κατέβασμα των Ρώσων δεν θα σταματούν (48η προφ.): «Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέννα, μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πέννα». Διαβάστε το 3 ΟΥΑΙ. Αυτά θα οδηγήσουν στον Αρμαγεδδόνα, στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας, για να τιμωρηθεί πάλι εκεί η αμαρτία των νέων υπερήφανων (pride) Σοδομιτών... (δείτε "Το Μήνυμα της Χιροσίμα").
    Είναι να γίνουν πολλά ακόμη πριν η Πόλη να γίνει οριστικά Ελληνική. «Θάρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο. Να μη το πιστέψετε, θα φύγει πίσω». (άγιος Κοσμάς). Το εκεί κατέβασμα των Ρώσων θα γίνει όταν ακόμα υπάρχει "παγκοσμιοποίηση", και εμείς δεν θα πρωτοπάμε για μόνιμα, γι'  αυτό ίσως η περίοδος αυτή ονομάζεται "ψευτο-Ρωμαίικο" από τον άγιο Κοσμά, για να μην συγχέεται με την περίοδο της αναλαμπής της Ορθοδοξίας και την αληθινά Ελληνική (Ρωμαϊκή) διοίκηση που έρχεται μετά την κυρίως μάχη μεταξύ Δυτικών και Ανατολικών για τον έλεγχο της Πόλης, η οποία γίνεται μετά τον Αρμαγεδδόνα. (Διαβάστε περισσότερα για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο σε σχέση με την Αποκάλυψη).
       Ας κάνομε λίγη υπομονή ακόμη, έως ότου φανερωθεί η αδυναμία και των εναπομεινάντων υποψηφίων σωτήρων ή για να μιλήσουμε Βιβλικά, έως ότου ο υπερήφανος Βαβυλώνιος νους ταπεινωθεί, και αναγνωρίσει την εξουσία του Υψίστου επί όλων των ανθρώπων και επί όλων των αρχόντων. Διότι ο σύγχρονος άνθρωπος που ζει μέσα στη ζωή της σύγχυσης που δημιούργησε ο ίδιος, ξεχνώντας τον Θεό, είναι σαν τον Ναβουχοδονόσορα αναπαυμένος στα κατορθώματά του. Και όπως επέτρεψε ο Θεός σ' εκείνον, έτσι γίνεται και τώρα όπως βλέπουμε στον προφήτη Δανιήλ (4ο κεφ.): «πράγματι έγινες μεγάλος, έγινες ισχυρός, το μεγαλείο σου κραταιώθηκε και έφθασε ως τον ουρανό (διαστημικά ταξίδια) και η κυριαρχία σου ως τα πέρατα της γης». Γι' αυτό προσομοιάζεται ο τότε Ναβουχοδονόσορ, και ο νους τώρα των ανθρώπων που κυβερνούν (διοικητικά, επιστημονικά κλπ) την Νέα Βαβυλώνα με δένδρο «μέγα και ισχυρό, του οποίου το ύψος έφθανε ως τον ουρανό, και η κόμη του απλωνόταν σ' όλη τη γη, τα δε φύλλα του ήσαν θαλερά και ο καρπός του άφθονος, δίνοντας τροφή σε όλους»...
     Για να ταπεινωθεί λοιπόν ο σύγχρονος Βαβυλώνιος νους, που δεν θέλει να ακούγεται το όνομα του Θεού αλλά μόνο το δικό του, παραχωρεί ο Θεός, όλη αυτή η μεγαλειότητα του δένδρου (της γήινης σοφίας) να καταστραφεί, και αυτό γίνεται γνωστό δι' αγγέλου, τον άγγελο τώρα της Αποκάλυψης του Ιωάννου.
    Αυτός προλέγει την καταστροφή του 3ου Παγκ. Πολέμου από τον γεμάτο πάθη, ιδιαίτερα αλαζονικό, σύγχρονο άνθρωπο. Αλλά και ο Δανιήλ λέει ότι άγγελος από τον Ουρανό είπε: «Κόψτε το δένδρο και καταστρέψτε το»... Να λοιπόν που η προφητεία λέει ότι το δένδρο κόβεται ΣΥΡΙΖΑ. Και οι κλώνοι του και κάθε κομμάτι του πετιέται, ίσως στο κοντινότερο  ΠΟΤΑΜΙ. Όμως η εντολή είναι «αφήστε το φύτρωμα των ριζών του μέσα στη γη απείραχτο»... δηλ. να μην προχωρήσει η καταστροφή από τον καραδοκούντα ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ...
        Επειδή η Ελλάδα είναι το κέντρο του πολιτισμού, που η εμπάθεια της Νέας Τάξης ετοιμάζεται να καταστρέψει, όσα συμβαίνουν στη χώρα μας έχουν την αναλογία τους παγκόσμια... και τα ονόματα ομοίως... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου