Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Ελλάδα : Ολική Παράδοση Στην Τουρκία Με Κατεβασμένα Τα Σώβρακα! Βίντεο Μεγάλες Αλήθειες Λεβέντη!Ποιές Προφητείες ότι θα γίνει Ελληνοτουρκικός Πόλεμος για τα 6 Μίλια, ο Λεβέντης σε αυτό το Βίντεο τα λέει όλα όπως  είναι αυτή την στιγμή τα πράγματα στην Χώρα μας!
1) Προδότες όλοι οι Πολιτικοί, υπόδουλοι άλλοι στους Αμερικάνους, και άλλοι στους Γερμανούς!

2) Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Κούλης έχουν το σθένος να τα βάλουν με τους Τούρκους!

3)  Αν δεν γίνει  Πόλεμος Τώρα που η Τουρκία είναι μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ και κάνει Γεωτρήσεις, Πότε θα γίνει, όταν φτάσουν οι Τούρκοι στην Μύκονο!

4) Η Ελλάδα είναι Χώρα Παρία, που ελέγχεται από της Πρεσβείες των ΗΠΑ και της Γερμανίας, απειλώντας την Ένωση Κεντρώων ότι εάν δεν ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, δέν ξαναμπαίνει στην Βουλή!

5) Θα κατεβάσουμε τα σώβρακα και θα αναγκαστούμε να μοιράσουμε  των ορυκτό πλούτο 50-50 με τους Τούρκους!

6) Η Τουρκία στο τέλος θα πάρει και τους S-400 και τα F-35, και εμείς εδώ θα εκλέξουμε στην Βουλή τον δήθεν Πατριώτη Βελόπουλο, και την νέα συνιστώσα του Σύριζα με το ένα Ν-Βαρουφάκη!

7) Δώστε αυτοδυναμία στον Κούλη λοιπόν, πετάξτε έξω από την Βουλή την Ένωση Κεντρώων, που πραγματικά ήταν το Κόμμα που αγωνίστηκε για την Μακεδονία, αλλά ποιός νοιάζεται μωρέ!Άρθρο   Σπύρος Πρίφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr
priftisnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου