Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 -ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ;


Με τον Ray Ganoray-gano-10-15-18-med
Έχω επανεξετάσει πολλές εικόνες της φωτιάς Woolsey στη Νότια Καλιφόρνια. Υπάρχουν πολλά αμφισβητήσιμα πράγματα που βλέπω. Πολλά σπίτια δεν είναι παρά κυριολεκτικά τέφρα, αλλά ακόμα υπάρχουν πράσινοι χλοοτάπητες, δέντρα, πλαστικά δοχεία απορριμμάτων, άλλα πράγματα που προκαλούνται από τη θερμότητα. Μόνο οι δομές και τα οχήματα έχουν καταστραφεί εντελώς.

Έχω δημοσιεύσει ένα βίντεο από μια γέφυρα στην περιοχή πυρκαγιάς Woolsey. ΣΗΜΕΙΩΣΗ τα πράσινα δέντρα γύρω από τη γέφυρα, το νερό που ρέει κάτω από τη γέφυρα, όμως υπάρχει μια γιγαντιαία τρύπα στη μέση της γέφυρας με καύση πίσσας και οι μεταλλικές δοκοί στρεβλωμένες.
Αν αυτό είναι πυρκαγιά, τότε γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο που καίγεται γύρω από αυτό; Πιστεύω ότι αυτό είναι απόδειξη ενός DEW
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Πράσινη βλάστηση και ποτάμι που ρέει.
Υπάρχει μια τρύπα στη μέση της γέφυρας. Και πάλι, σημειώστε τη βλάστηση γύρω από τη γέφυρα. Εάν η φωτιά είναι τόσο καυτή για να καίει άσφαλτο και τσιμέντο, καθώς και δοκίδες χάλυβα, στη συνέχεια, γιατί η βλάστηση δεν είναι κατεστραμμένη;

Περισσότερη βλάστηση που φαίνεται να παραμένει σε κατάσταση τακτοποίησης
 Εδώ είναι ολόκληρο το βίντεο που δημοσίευσα στο κανάλι You Tube. Παρακολουθήστε το προτού να τραβηχτεί ενδεχομένως. https://youtu.be/9l_TlZsLaYE
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι μόνο τα σπίτια καίγονται στο έδαφος, κυριολεκτικά στάζουν και όμως τα χλοοτάπητα και τα δέντρα είναι σχεδόν ανέγγιχτα.
Αυτό που φαίνεται να είναι ένα άμεσο ενεργειακό όπλο που χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει μια πυρκαγιά.
Σημειώστε τους χλοοτάπητες και τους πράσινους θάμνους, καθώς και το πράσινο γκαζόν και τα δέντρα που δεν άγγιξαν οι φλόγες καθόλου. Τα σπίτια είναι στάχτες, δεν υπάρχουν πάγκοι από γρανίτη, δεν υπάρχουν πλυντήρια, τίποτα δεν μένει σε αυτά τα σπίτια. Τα πάντα μετατρέπονται σε τέφρα. Σε ποια θερμοκρασία αυτά τα πράγματα μετατρέπονται σε τέφρα; Αν είναι υπερβολικά ζεστό, γιατί δεν έχουν καεί τα δέντρα, οι θάμνοι και το γρασίδι;
DEW που αλιεύονται στη δράση.
Ίδια ... μόνο το σπίτι είναι σε φωτιά, δέντρα, θάμνοι, γκαζόν ακόμα όλα πράσινο. Είναι σαν αυτά τα σπίτια που είχαν κάποια στόχευση από κάποιο είδος όπλου στον ουρανό.
Και πάλι, τι λιώνει μέσα από άσφαλτο και σκυρόδεμα και στρεβλώνει τις δοκούς σιδήρου;
Ενδιαφέρον είναι ότι βρίσκεται στη μέση της γέφυρας σαν κάτι που πυροβόλησε ή λειώνει αυτό από πάνω.
Αυτό που κάνω είναι να σας παρουσιάσω αυτά τα στοιχεία. Ο LA Marzulli δήλωσε σε συνέντευξή του ότι αυτό μπορεί να είναι η Ατζέντα 21 σε δράση καθώς και η άμεση χρήση ενεργειακών όπλων για να στοχεύουν τα σπίτια και άλλες δομές.
Εδώ είναι μερικά βίντεο που ρίχνουν φως σε αυτό που μπορεί να συμβαίνει.
Οι πυρκαγιές λέιζερ DEW αποδεικνύονται απόλυτα ... Και πάλι και πάλι και πάλι.

Εκτοξεύονται τα ζητήματα πυρκαγιάς στην Βόρεια Καλιφόρνια και κατευθύνουν τα Ενεργειακά Όπλα και μιλάει για τη σχέση τους με την Ατζέντα 21.

Σκοπός μου είναι να μην σας πω τι συμβαίνει, αλλά να το εξετάσετε μόνοι σας.
Αυτές οι αυξανόμενες ενδείξεις ότι υπάρχει κάποια σκιά Iλουμινάτι / Σατανιστικής κυβέρνησης που κάνει τέτοιου είδους πράγματα στον αμερικανικό λαό.
Οπότε γιατί;
Σε αυτό το τεύχος έχω παρουσιάσει ένα πολύ καλό άρθρο σχετικά με την Ατζέντα 21 για να σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα.
Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει μια σκιώδης κυβέρνηση που κάνει αυτά τα πράγματα για να αποκτήσει δύναμη και πλούτο. Απλά δείτε πόσα χρήματα πρέπει να γίνει για την ανοικοδόμηση αυτής της περιοχής. Δηλαδή αν τους επιτραπεί να ξανακτίσουν. Και οι δύο αυτές λύσεις εμπίπτουν στην Ατζέντα 21.
Εδώ είναι κάτι ενδιαφέρον ...
Κοιτάξτε πάνω από αυτά τα στοιχεία, παρακολουθήστε τα βίντεο και αναρωτηθείτε τι συμβαίνει;
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAY GANO : cORFIATIKO.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου