Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

12 νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ στην Καλιφόρνια.Αυτοκτόνησε ο δράστης.

Ένας πρώην Ναυτικός - οπλισμένος με πιστόλι Glock 21,45 άνοιξε πυρ εναντίον ενός γεμάτου μπαρτ μουσικής της Καλιφόρνιας το βράδυ της Τετάρτης, σκοτώνοντας 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός λοχία του σερβεντόρ,  βετεράνου, που πλησίαζε στη συνταξιοδότηση.Sgt.  Ο Ron Helus ήταν μεταξύ των 12 ανθρώπων που σκοτώθηκαν όταν ένας αγωνιστής άνοιξε φωτιά μέσα στο Borderline Bar & amp;  Ψηνω στα καρβουνα.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ τελικά γύρισε το πυροβόλο όπλο στον εαυτό του.Οι άνθρωποι χαλαρώνουν ο ένας τον άλλον καθώς βρίσκονται κοντά στη σκηνή μιας μαζικής λήψης στο Thousand Oaks, Καλιφόρνια, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.
Ο Σερίφ Τζέφ Ντεάν, ο οποίος πρόκειται να αποσυρθεί την Παρασκευή, δήλωσε ότι ο Long μπορεί να υπέφερε από μετατραυματική αγχώδη διαταραχή και ήταν γνωστός σε αξιωματούχους της επιβολής του νόμου εξαιτίας αρκετών απροσδιόριστων «επαφών» που εκτείνονταν από πολλά χρόνια. Î¤Î¿Ï…λάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο μαζικό σκοποβολή στο Borderline Bar & amp;  Γκριλ στο Thousand Oaks, Καλιφόρνια.
Υπηρέτησε από καιρό στο Ναυτικό Σώμα από τον Αύγουστο του 2008 έως τον Μάρτιο του 2013, με αποστολή στο Αφγανιστάν μεταξύ Νοεμβρίου 2010 και Ιουνίου 2011, όπως δείχνουν τα στρατιωτικά αρχεία.

Ο Πρόεδρος Tραμπ είπε ότι ενημερώθηκε για το "φοβερό πιστολίδι" και έδωσε τα συλλυπητήριά του στους 12 ανθρώπους που πέθαναν.

13 άτομα, αυτή τη στιγμή, έχουν αναφερθεί νεκροί. Ομοίως, ο σκοπευτής είναι νεκρός, μαζί με τον πρώτο αστυνομικό που μπήκε στο μπαρ ".

Ο λοχίας του σερίφη πέθανε στο νοσοκομείο. Ο Θεός να ευλογεί όλα τα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων. Σας ευχαριστώ για την επιβολή του νόμου. "

Ο αντιπρόεδρος Mike Pence ανέφερε επίσης ότι:Έχω ενημερωθεί για την επίθεση στο Thousand Oaks, CA. Οι καρδιές μας είναι με τα θύματα, τους επιζώντες και τις οικογένειές τους.Ένα λοχίας του ηρωικού σερίφη σκοτώθηκε.
https://www.foxnews.com/us/massive-police-response-after-reports-of-shooting-at-california-nightclub
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου