Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Βρέθηκε το παπούτσι και το φούτερ του φοιτητή στην Κάλυμνο.


PERIPOLIKO


Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ούτε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας αλλά ούτε και το σενάριο του ατυχήματος.Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι βρέθηκε το δεύτερο παπούτσι του νεαρού που αναζητούνταν, όπως και το φόυτερ του 21χρονου. Τα δύο αυτά ευρήματα εντοπίστηκαν λίγα μέτρα πιο πάνω από το σημείο της ρεματιάς, όπου βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Χατζηπαύλου. Υπενθυμίζεται ότι όταν βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος φορούσε μόνο ένα παπούτσι και δεν φορούσε το φούτερ με το οποίο είχε φύγει από το σπίτι του.
«Η αρχική εικόνα παρέπεμπε σε δολοφονία. Τώρα, όμως που υπάρχει σαφέστερη εικόνα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ούτε το σενάριο του ατυχήματος. Δηλαδή, ο άτυχος νεαρός να έπεσε στη βραχώδη και απότομη τοποθεσία άθελά του. Το επόμενο 24ωρα θα πέσει πολύ περισσότερο φως στην υπόθεση», αναφέρει αρμόδια πηγή της ΕΛ.ΑΣ.
Ο πατέρας και η μητέρα του νεαρού, οι οποίοι ζουν στην Κάλυμνο, έχουν καταθέσει στις Αρχές ότι ο γιος τους δεν είχε αντιπαλότητες με κανέναν. Ο 21χρονος έχει δύο μικρότερα αδέρφια (μία αδερφή και έναν αδερφό). Σπούδαζε στην Αθήνα και είχε φτάσει στην Κάλυμνο τρεις ημέρες πριν την εξαφάνισή του.
huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου