Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Φλόγες του πολέμου: Το ISIS απειλεί με επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ στο τελευταίο βίντεο προπαγάνδας, όπου συνεχίζουν να επιμένουν ότι βρίσκονταν πίσω από το Λας Βέγκας.

Το ISIS κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για ένα επερχόμενο βίντεο προπαγάνδας που απειλεί με επιθέσεις εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών.Braggadocios:  The trailer for the video makes a series of claims, such as ISIS being strong on the battlefield, being responsible for the Vegas attack and threatening the U.S. 

Το κλιπ από τις "Φλόγες του πολέμου ΙΙ: Μέχρι την τελική ώρα" δείχνει βόμβες που πέφτουν κάτω από έναν χάρτη των Η.Π.Α., και οι κρατούμενοι σκάβουν τάφους.Attacks: Bombs appear to be falling on the U.S. with cities including New York and Los Angeles are marked on the map
Ο τίτλος του βίντεο εμφανίζεται σε τεράστια γράμματα στυλ παιχνιδιού βίντεο που ανεβαίνουν από τις φλόγες ενός πεδίου μάχης.True to style: The video also shows prisoners digging what appears to be graves
Στο βίντεο, η ISIS αγκαλιάζει τη δύναμή της στη μάχη, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε στο Ιράκ και έχασε σχεδόν όλη την επικράτειά της στη Συρία.
Συνεχίζει επίσης να ισχυρίζεται ότι ο σκοπευτής του Λας Βέγκας, Stephen Paddock, συνδέεται με την τρομοκρατική τους οργάνωση, παρόλο που δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτό το αίτημα.
Ένας χάρτης των Η.Π.Α. δείχνει πόλεις που έχουν υποστεί πρόσφατα τρομοκρατικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένου της New Tork και της Φλώριδας, με βόμβες που φαινομενικά στοχεύουν σε αυτές, αναφέρουν οι PJ Media.

Το τρέιλερ εμφανίστηκε σε κρυπτογραφημένα κανάλια την Τετάρτη, καλώντας τους υποστηρικτές του ISIS να κατεβάσουν το πλήρες βίντεο είτε στα αραβικά είτε στα αγγλικά.

Φαίνεται να είναι μια συνέχεια του διαβόητου βίντεο «Φλόγες του πολέμου» από το 2014, το οποίο προειδοποίησε τον Πρόεδρο Ομπάμα για «σφαγή» αν είχε αναπτύξει περισσότερα στρατεύματα στο Ιράκ.

Το τρέιλερ ξεχωρίζει επίσης τον αιγυπτιακό τους θύλακα, Wilyat Sinai, σαν βασικό παίκτη σε μια «Ισλαμική αποκάλυψη».

Η θυγατρική της ISIS έχει οδηγήσει σε ισλαμιστική μαχητική εξέγερση στο βόρειο Σινά, το οποίο συνορεύει με τη Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, εδώ και αρκετά χρόνια.
Η Wilyat Sinai,εξηγεί ότι η επαρχία του Σινά, δεσμεύτηκε το 2014 για τον ηγέτη του ISIS ,Abu Bakr al-Baghdadi, που πραγματοποίησε αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις κάτω από τη μαύρη σημαία του Ισλαμικού κράτους από τότε.
dailymail.co.uk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου