Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ποιό είναι το σχέδιο του Σατανά για την Αμερική και τι έκανε ο Ομπάμα στην Αμερική και το πεπρωμένο του Θεού για την Αμερική.

Ο Sundar Selvaraj ανατράφηκε σε μια ισχυρή οικογένεια Hindu. Έχει δύο αδελφές και έναν μικρότερο αδελφό. Όταν ήταν περίπου επτά ετών, ο πατέρας του έγινε λαϊκός ιερέας.
Ο Young Sundar, που ήταν το πρώτο γεννημένο αρσενικό παιδί, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και έγινε αφοσιωμένος Ινδουιστής. Έδωσε τον εαυτό του στη μελέτη των μάντραδων και γνώρισε την εκτέλεση των pujas (θρησκευτικές τελετές).

 Όταν ήταν περίπου 16 ετών, προέκυψε μια ερώτηση στην καρδιά του για το κάρμα, τη ζωή μετά το θάνατο και τη νιρβάνα. Επιδίωξε τις ευχές των ινδουιστικών θεοτήτων μέσω της νηστείας, των διαμαρτυριών και των pujas, για να απελευθερωθεί από τον κύκλο της αναγέννησης και να είναι ένας με τον Brahma - την ένωση με την κοσμική ενέργεια. Αλλά όλες οι προσπάθειές του ήταν μάταιες. Μετά από έξι μήνες έντονων άγριων προσευχών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν μοιρασμένος να επανενσαρκωθεί ξανά και ξανά σ 'αυτόν τον κόσμο λόγω του κακού του κάρμα.
Σχετικά με αυτή την εποχή, τον Ιούνιο του 1978, παρακολούθησε μια διάλεξη θρησκευτικών 
 σε δημόσια αίθουσα. Ο διακεκριμένος ομιλητής μίλησε για το θέμα της εξέλιξης. Ο Young Sundar είχε μεγάλη γοητεία για την επιστήμη και σχεδίαζε να γίνει νευροχειρουργός. Αφού μίλησε για μισή ώρα σχετικά με την εξέλιξη, ο ομιλητής συνέκρινε τότε την επιστήμη της εξέλιξης με την επιστήμη της δημιουργίας από τον Θεό. Αν και η επιστήμη είχε ενδιαφέρον για το Sundar, δεν άρεσε να ακούει για τον Ιησού Χριστό. Ο ομιλητής είπε ότι λόγω της μεγάλης αγάπης του Θεού για τον άνθρωπο, κατέβηκε στη γη ως άνθρωπος για να πεθάνει για τις αμαρτίες όλου του κόσμου και μόνο πιστεύοντας στον Κύριο Ιησού Χριστό μπορεί να απελευθερωθεί από την αμαρτία και το κύκλο του θανάτου.
Μετά το μήνυμα, ο ομιλητής έδωσε μια πρόσκληση σε όλους όσους επιθυμούσαν να λάβουν τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα τους  να εμφανιστούν στη σκηνή. Αν και ο Σούνταρ αισθάνθηκε την επιθυμία να προχωρήσει προς τα εμπρός, είναι ένας αυθεντικός ινδουιστής, επαναστάτησε ενάντια στη φωνή. Ξαφνικά, από βαθιά μέσα του, άκουσε μια σαφή  φωνή να του μιλάει. Η φωνή είπε: «Αυτός είναι ο αληθινός Θεός. Πηγαίνετε και ακολουθήστε τον ". Ο Sundar έκπληκτος που άκουσε  τη φωνή να τον παρακινεί να προχωρήσει και να δεχτεί τον Κύριο Ιησού Χριστό ως Σωτήρα και Θεό του. Αγνόησε τη φωνή. Αλλά, σαν μια αυτόματη κασέτα, αντίστροφης κασέτας, η φωνή συνεχίζει να επαναλαμβάνει: "Αυτός είναι ο αληθινός Θεός. Πηγαίνετε και ακολουθήστε τον ". Στη συνέχεια, ο Sundar γνώρισε μια άλλη υπερφυσική εμπειρία. Η καρέκλα στην οποία καθόταν άρχισε να κουνιέται.
beforeitsnews.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου