Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Τρόμος τα Χριστούγεννα – Οι τζιχαντιστές απειλούν με αιματοκύλισμα την Ευρώπη.

Τον τρόμο στους κατοίκους των μεγάλων δυτικών χωρών ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς επιχειρούν να σπείρουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πολύνεκρη επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με ένα φορτηγό, οι τζιχαντιστές επιστρέφουν με προπαγανδιστικά μηνύματα προς τους κατοίκους της Ευρώπης.
Στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες χριστουγεννιάτικες «κάρτες» από τζιχαντιστές με τη φράση «σύντομα στις γιορτές σας» να αναγράφεται συνοδεύοντας μία εικόνα θανάτου σε κάποιο γνωστό αξιοθέατο.
Σε μία κάρτα απεικονίζεται ο Αϊ Βασίλης με δεμένα χέρια γονατιστός με έναν «δήμιο» τζιχαντιστή να είναι έτοιμος να τον αποκεφαλίσει στην Regent Street του Λονδίνου.

Σε άλλη διακρίνεται ένα ματωμένο μαχαίρι με τον Πύργο του Άιφελ στο βάθος. Οι εικόνες ανακτήθηκαν από το BlackOps Cyber, ένα δίκτυο μυστικών υπηρεσιών, πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρουν οι Epoch Times.

Οι απειλές έρχονται μετά την σύλληψη έξι Σύρων την Τρίτη, οι οποίοι φέρονται να σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση με όπλα ή εκρηκτικά στη Γερμανία, εις το όνομα του Ισλαμικού Κράτους, ενώ την Παρασκευή σήμανε συναγερμός στο κέντρο του Λονδίνου με εκατοντάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος. Τελικά όμως επρόκειτο για λάθος συναγερμό.
Θυμίζουμε ότι στις 19 Δεκεμβρίου 2016 ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, στοιχίζοντας τη ζωή 12 ανθρώπων, ενώ 56 τραυματίστηκαν.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου