Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η Ρωσία εναντίον των ΗΠΑ που σχεδιάζει να αποκτήσει κυριαρχία στον αέρα της Συρίας.

Η Ρωσία είναι κατηγορηματικά αντίθετη με τα σχέδια των ΗΠΑ να παραμείνουν στη Συρία, μετά την ήττα του «Ισλαμικού Κράτους» και έτσι να κερδίσουν την υπεροχή στον αέρα σε ολόκληρη την περιοχή, δήλωσε σε συνέντευξη ο πρόεδρος της επιτροπής άμυνας και ασφάλειας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Βίκτορ Μποντάρεφ.
Η Ρωσία εναντίον των ΗΠΑ σχεδιάζει να αποκτήσει κυριαρχία στον αέρα της Συρίας
Νωρίτερα, η Washington Post ανέφερε, σχετικά με πηγές, ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να διατηρήσουν την στρατιωτική παρουσία τους στη Συρία, μετά την ήττα του IG * και να δημιουργήσουν νέα δύναμη στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Ο καθένας κατανοεί απόλυτα ότι με την αναχώρηση του πληθυσμού μας, οι Αμερικανοί αποκτούν απεριόριστα πλήρη υπεροχή στον αέρα - χωρίς να έχουν πραγματοποιήσει έστω και μία  απογείωση ή αεροπορική μάχη - σε ολόκληρη την επικράτεια όχι μόνο της Συρίας, αλλά και του Ιράκ, της Ιορδανίας και της Τουρκίας (επειδή πρόκειται για χώρα του ΝΑΤΟ).- δήλωσε ο Μποντάρεφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία είναι κατηγορηματικά κατά των σχεδίων αυτών, δεδομένου μάλιστα ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν ανακοινώσει σε κανέναν, πόσοι είναι στη Συρία, ώστε να μπορέσουν ανά πάσα στιγμή να αυξήσουν την ομαδοποίησή τους.
Γνωρίζουμε απόλυτα ότι εάν ο στρατός του Συρίας εξακολουθήσει να παλεύει με επιτυχία την τρομοκρατία, αλλά χωρίς την υποστήριξη των στρατιωτικών δυνάμεων ασφαλείας και του ρωσικού στρατού, οι Αμερικανοί θα βρουν ένα εκατομμύριο τρόπους για να χτυπήσουν τα στρατεύματα του συριακού στρατού με το πρόσχημα ότι χρησιμοποιούν χημικά όπλα εναντίον αμάχων,της   αντιπολίτευσης, εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ. Φυσικά, οι αεροπορικές δυνάμεις της Συρίας δεν θα μπορέσουν να τους αντέξουν με κανέναν τρόπο- εξήγησε ο βουλευτής. 
Ο Μποντάρεφ ανέφερε επίσης ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων Triumph (S-400) θα παραμείνουν στις ρωσικές βάσεις στο Khmeimim και στο Tαρτούς μετά την αποχώρηση της στρατιωτικής δύναμης από τη Συρία.
Το σύστημα πυραυλικής άμυνας Triumph θα παραμείνει στο σωστό ύψος, δεδομένου ότι είναι η κύρια ραχοκοκαλιά του συστήματος αεράμυνας στο Khmeimim και το Tαρτούς.
Επιπλέον, η Ρωσία θα αφήσει όλα τα κύρια είδη όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στη Συρία μετά την απόσυρση μέρους του ομίλου VKS, συμπεριλαμβανομένων μαχητικών, αεροσκαφών επίγειας επίθεσης, στρατηγικών βομβαρδιστικών, αεροσκαφών, τμήματος τεθωρακισμένων οχημάτων και οχημάτων αναγνωρίσεως. 
Την ίδια στιγμή, ο Μποντάρεφ σημείωσε ότι πριν από την τελική πορεία των μαχητών είναι πρόωρο να μιλήσουμε για την απόσυρση των ρωσικών στρατιωτικών πληροφοριών από τη Συρία και το χρονοδιάγραμμα της απόσυρσης του ρωσικού στρατεύματος από τη Συρία είναι "μάλλον ασταθές"
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΟP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου