Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Το πείραμα «σκιά ραβδί» ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες έδειχναν ότι η Γη ΔΕΝ είναι επίπεδη.

Ο Flat Mitter Hughes κατασκευάζει το δικό του πυραύλο για να δει τη Γη για τον εαυτό του.
Εικόνες της Γης από το διάστημα είναι αρκετές για να αποδειχθεί ότι ο πλανήτης μας είναι στρογγυλός.For the last 50 years, we've been able to view pictures of the Earth from space, which might seem like all the proof you need to see that our planet is in fact round. But the growth of internet conspiracy theories appears to have fuelled a resurgence of belief in a flat Earth

 Αλλά οι θεωρίες συνωμοσίας του Διαδικτύου τροφοδότησαν την αναζωπύρωση των ιδεών μιας επίπεδης Γης.
Θα μπορούσαν 2.000 χρόνια πίστης να είναι λάθος; Στην πραγματικότητα ζούμε σε δίσκο και όχι σε σφαίρα;
Ένας πιστός από την Εταιρεία Flat Earth είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια.
Ο «τρελός» Mike Hughes είναι έτοιμος να κατασκευάσει το δικό του πυραύλο, για να δει για τον εαυτό του ότι η Γη είναι επίπεδη.

Τα τελευταία 50 χρόνια, μπορούμε να δούμε εικόνες της Γης από το διάστημα, που μπορεί να φαίνονται σαν την απόδειξη που χρειάζεστε, για να δείτε ότι ο πλανήτης μας είναι στην πραγματικότητα στρογγυλός.
Αλλά η συνειδητοποίηση του πόσο εύκολα μπορούν να επεξεργαστούν οι εικόνες και η ανάπτυξη των θεωριών συνωμοσίας στο διαδίκτυο φαίνεται να τροφοδότησε την αναζωπύρωση της πίστης σε μια επίπεδη Γη.
Ταυτόχρονα, υπάρχει μια έλλειψη κατανόησης της επιστήμης που έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για να αποδείξει ότι ζούμε σε μια υδρόγειο, χωρίς να χρειάζεται να την αφήσουμε.
Εύχομαι στον Hughes για την προσπάθειά του, καθώς ήταν τουλάχιστον πρόθυμος να προσπαθήσει να αποδείξει τη θεωρία του.

Ίσως, αν περισσότεροι άνθρωποι μπορούσαν να δουν από μόνοι τους τις αποδείξεις, θα μπορούσαμε να αντιστρέψουμε αυτήν την ανησυχητική τάση.
dailymail.co.uk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου