Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μαχαίρωσε τον ανάπηρο πατέρα του μπροστά στα μάτια της μητέρας του… Καταζητείται 19χρονος από την Πάφο.

Λογομάχησε με τον πατέρα του, ανέσυρε μαχαίρι και τον τραυμάτισε – Καταζητείται 19χρονος από την Έμπα στην επαρχία Πάφου – Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της μητέρας του δράστη και συγγενών του – Ο 48χρονος είναι καθηλωμένος σε τροχοκάθισμα – Επιφανειακό το τραύμα.Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ πατέρα και υιού στην Έμπα της επαρχίας Πάφου. Ο 48χρονος πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης φέροντας τραύμα από μαχαίρι στο στήθος. Όπως ισχυρίζεται το τραύμα προκάλεσε ο ίδιος ο 19χρονος γιος του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες βράδυ στο σπίτι τους στην Έμπα όταν, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε μέχρι στιγμής η αστυνομία, στην παρουσία της μητέρας του και άλλων συγγενικών τους προσώπων ο 19χρονος λογομάχησε με τον πατέρα του ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένος σε τροχοκαθισμα.
Σε κάποια στιγμή και χωρίς να έχουν δοθεί έως τώρα στην αστυνομία οι λόγοι της οικογενειακής διένεξης ο 19χρονος ανέσυρε μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στο στήθος του πατέρα του. Το τραύμα είναι επιφανειακό.
Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται ενώ ο 19χρονος εξαφανίστηκε και καταζητείται.
cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου