Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ-Μια «νέα παγκόσμια ατζέντα» για την ανθρωπότητα - αυτό το ενοχλητικό βίντεο σας αφορά.

Η παγκόσμια ελίτ δεν ήταν ποτέ πιο κοντά στο στόχο της για ένα ενιαίο κόσμο.
Λόγω αλληλένδετων συνθηκών και διεθνών συμφωνιών, η διακυβέρνηση αυτής της γης γίνεται ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη και συγκεντρωτική, αλλά οι περισσότεροι λαοί δεν φαίνεται να ανησυχούν καθόλου.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών, όλοι μας έχουμε παρατηρήσει μερικά από τα σημαντικότερα μέτρα, προς μια κυβέρνηση ενός κόσμου, μια παγκόσμια οικονομία και μια θρησκεία , αλλά αυτά τα γεγονότα έχουν προκαλέσει πολύ λίγη δημόσια συζήτηση ή διαλόγου. 
Όλοι μας πρέπει να ξυπνήσουμε τους λαούς πριν να είναι πολύ αργά.

Ο Πάπας εισήγαγε μια «νέα παγκόσμια ατζέντα» για την ανθρωπότητα. Αυτοί δεν είναι οι όροι μου, στην πραγματικότητα έρχονται κατευθείαν από τις βασικές πληροφορίες για αυτό το νέο σχέδιο. Ο Πάπας συναντήθηκε για τρίτη φορά με τον Μεγάλο ιμάμη του al-Azhar, παρέχοντας έτσι τη σημαντική του σύσταση σε αυτή τη νέα στρατηγική.
 Κάθε χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη συμφώνησε οικειοθελώς για τους 17 στόχους που ενσωματώθηκαν σε αυτό το σχέδιο, αλλά αυτή η συναρπαστική εκδήλωση έκανε πολύ λίγα παγκόσμια πρωτοσέλιδα.
Ο Πάπας υπόσχεται ότι αν όλοι λειτουργούμε μαζί θα μπορέσουμε να μετατρέψουμε τον κόσμο μας σε κάποιου είδους "ουτοπία", αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλη αυτή η συζήτηση για την "ενότητα" κρύβει ένα πολύ απειλητικό σχέδιο.
Ο Πάπας δεν ζητά την εξουσιοδότηση, αλλά δίνει εντολή σε ολόκληρο τον πλανήτη να αφιερώσει 17 στόχους αειφόρου ανάπτυξης και 169 στόχους αειφόρου ανάπτυξης που έχουν δημιουργηθεί για να αλλάξουν σημαντικά τον πλανήτη μας μέχρι το 2030. Η στρατηγική που εμπορεύεται ο Πάπας θα ενισχύσει την Ατζέντα 21 για τα στεροειδή.
Μέσω των ελεγχόμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι μαζικοί πληθυσμοί θα ενημερωθούν ότι πρόκειται για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και την «εξάλειψη της φτώχειας». Αλλά αυτό δεν είναι το πραγματικό σχέδιο της Ατζέντας 21. Το πραγματικό σχέδιο της Ατζέντας 21 είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια την κυβέρνηση, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και την παγκόσμια θρησκεία. Όταν ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν μίλησε για «ένα όνειρο για έναν κόσμο ειρήνης και αξιοπρέπειας για όλους», αυτό δεν είναι διαφορετικό από όταν οι Κομμουνιστές εξασφάλιζαν στους λαούς ένα «εργατικό παράδεισο».
Για τον κοινό πληθυσμό, η "Ατζέντα του 2030" αναπροσαρμόστηκε σαν "παγκόσμιοι στόχοι".
Στις 26 Σεπτεμβρίου, μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον κόσμο της μουσικής (συμπεριλαμβανομένης της Beyonce) κυκλοφορούν αυτούς τους ολοκαίνουργους "παγκόσμιους στόχους" στο "Global Citizen Festival" που παρουσιάστηκε στο Central Park, NYC. Και μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του YouTube όπου ορισμένοι από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο μας ενθαρρύνουν όλους να περάσουμε πίσω από αυτούς τους καινοτόμους "παγκόσμιους στόχους".
Μας διδάσκουν να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας σαν "παγκόσμιους πολίτες" που ταιριάζουν σε μια "παγκόσμια κοινότητα". Πριν από μερικά χρόνια, η πλειοψηφία των Αμερικανών θα είχε αγκαλιάσει κάτι τέτοιο. Αλλά σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να συμφωνούν παθητικά σε αυτές τις αλλαγές. Πολύ ισχυρές μυστικές κοινωνίες και διεθνείς οργανισμοί μας μετέφεραν σε αυτό το μάθημα για πολύ καιρό και οι περισσότεροι Αμερικανοί ουσιαστικά δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει.
Ποιοι είναι αυτοί οι ισχυροί ελίτ ομάδες και οι μυστικές κοινωνίες που τις τρέχουν; 
Όπως περιγράψαμε εκτενώς στο νέο μας βιβλίο, τον κώδικα "Βαβυλώνας", είναι ομάδες όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η τριμερής επιτροπή, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, τα Ηνωμένα Έθνη, ο Όμιλος της Ρώμης, η Ομάδα Bilderberg και άλλοι πρόεδροι ελέγχου, πρωθυπουργοί, δίκτυα μέσων ενημέρωσης, πολιτικοί, διευθύνων σύμβουλοι και ολόκληρα έθνη. Δεν θα ακούσετε ποτέ σχεδόν καμία ουσιαστική ανάλυση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που ελέγχονται από αυτές τις ομάδες,
Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο ο κόσμος μας είναι "ενωμένος" είναι μέσω της χρήσης διεθνών εμπορικών συμφωνιών.
Ο υπέρτατος στόχος είναι να γίνει ολόκληρος ο πλανήτης μια ενιαία αγορά με ενιαία νομοθεσία,και  κανόνες.


 beforeitsnews.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου