Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

OΙ Αλβανοί στη Νότια Σερβία ετοιμάζονται για ταραχές στα Σκόπια.

Αλβανοί από τη νότια Σερβία έχουν αναπτύξει διάφορα σενάρια σε περίπτωση που η κρίση βαθύνει στα Σκόπια.  Σε αυτό το στάδιο, θα φτάσουν σε προκλήσεις με στόχο τη δημιουργία εικόνων που είναι πολύ ευάλωτες για τις  μειονότητες.Από την άλλη πλευρά, μεταξύ τριών και τεσσάρων 
χιλιάδων Αλβανών από το νότο σε μια κλήση μέσα σε λίγες ώρες, μπορεί να πάρει  πάνε στα Σκόπια  Αν και σε δημόσιους χώρους όπως την διαβόητη Trnovac, σε αυτό το τμήμα του εδάφους που είναι υψηλού κινδύνου, από την άποψη των ενόπλων της πόλης εξακολουθεί να είναι η Ντομπρόσιν.. Ωστόσο, η Νότια Σερβία εξακολουθεί να είναι υπό έλεγχο, τουλάχιστον για τώρα, παραμένει μια βασική υλικοτεχνική υποστήριξη και μετά την παρατήρηση.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, οι κάτοικοι του Πρέσεβο, Μπουγιάνοβατς και Μεντβέντια θα εξοπλιστούν με ειδικά όπλα στο έδαφος της Σερβίας.. Έτσι, για τώρα το πράγμα και το ερώτημα είναι αν η Νότια Σερβία, σε μια άλλη στιγμή χρησιμοποιηθεί με ριζοσπαστικό τρόπο.  Επί του παρόντος, σύμφωνα με την «Blic»η  Νότια Σερβία είναι κυριολεκτικά - μια λογιστική βάση για τις εξελίξεις στα Σκόπια.
- Έρχονται με συγκεκριμένες ενέργειες στα Σκόπια, αν υπάξει σύγκρουση. Οι Αλβανοί στα Σκόπια είναι μόλις το 20 τοις εκατό του πληθυσμού, και σε ορισμένες στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις, ο αριθμός τους ήταν σχεδόν αμελητέος, ενώ ορισμένες επίλεκτες μονάδες κάνουν μόνο οι Σκοπιανοί.  Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, οι ντόπιοι Αλβανοί θα χρειαστούν βοήθεια.  Αυτός είναι ο λόγος που οι συμπατριώτες του Νότου θα βοηθήσουν. Ένα από τα σενάρια λέει ότι παίρνουν τους δρόμους και με τον τρόπο αυτό θα αυξήσουν την ένταση με το σχέδιο σκέψη-για βλάβη ή καταστροφή των γνωστών μνημείων ΑΣΚ, τα οποία θα αφαιρεθούν από την κεντρική πλατεία στο Πρέσεβο. Για αυτό θα πρέπει να κατηγορηθούν Σέρβοι και Αλβανοί για να πάρετε μια εικόνα της ευπάθειας - δήλωσε στο «Blic» ένα υψηλόβαθμο μέλος των υπηρεσιών ασφαλείας.

Η επεξεργασία αυτού του σεναρίου είναι η μόνη δυνατή λύση στο νότο, λόγω του γεγονότος ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι εθνικά σχεδόν καθαρό.  Ωστόσο, η αύξηση των εντάσεων και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απειλής,οι Αλβανοί προσπαθούν να πάρουν πιο σημαντικό αποτέλεσμα στον τομέα - απενεργοποίησης των αντιδράσεων από τις σερβικές δυνάμεις.
- Από το Νότο πηγαίνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, για εξοπλισμούς στη ... βάση Trnovac για διάστημα μεταξύ τριών και πέντε τόνων ναρκωτικών, και αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα από αυτή τη δουλειά πάνε για αγορά όπλων - λέει η πηγή στη «Blic».
http://www.blic.rs/vesti/politika/jug-srbije-baza-za-nerede-u-makedoniji-albanci-razraduju-vise-scenarija-za-podizanje/cqp8e1f
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ BLIC : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.