Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Να σκάσω η να μην σκάσω ;

Πως να περιγράψεις το τώρα;
Μια χλαπάτσα; μια μαυρίλα ένα πράγμα …μια απογοήτευση διάχυτη …ένας ντουρβουζας …μια εγκατάλειψη …!
Ακόμα θυμάμαι το τηλέφωνο του φίλου του Γεράσιμου…. Φιλε είμαι Αθήνα ..η χωρά έχει διαλύσει ..έχει παραδώσει!

Να κοιτάξεις δίπλα σου; ..Το χαμόγελο που θα δεις πρέπει να είναι τραβηγμένο με μανταλάκια από το βράδυ κάτι σαν μαρινάρισμα φατσας για να πουλήσεις την επόμενη μέρα !
Να κοιτάξεις ψηλά ;… Μόλις ξεμυταει ο ήλιος ξεκινάει το ντίσκο ντανσε με ιδιαίτερα εφέ και ομίχλη !
Να τώρα βράδυ κοιτάω τον ουρανό …πριν είχε φεγγάρι…τώρα έχει σύννεφα…και τι παράξενα σύννεφα… μπαμπακοσυνεφα !!…Από αυτά τα περίεργα που καμιά φορά σηματοδοτούν γεγονός επί της γης !!
Από αυτά ντε που οι γραμμικοί μας λένε γελοίους όταν τα παρατηρούμε …!
Και λέω εγώ τώρα… τουρκακια στην γραμμή … ουρανός με πρόβατα … συριζανελ σε σύσκεψη … μα τι μπορεί να φέρουν όλα αυτά ;
Είναι και ο χαρπουλας και γράφω άνευ μελέτης …ρε άσε να μην λένε ξανά ότι λέω και δεν γίνεται …ότι πέφτω έξω…τι όμορφα είναι να πέφτεις έξω ρε παιδιά …πόσο όμορφα είναι !!
Το άτιμο το μπιτ κοιν έμαθα σήμερα ότι έφτασε στα 1800 … όταν είχαμε κάνει την πρώτη φάρμα στην Ελλάδα …την μεγαλύτερη … μην πω ίσως και σε Ήπειρο… είχε 180 … κόβανε οι μαινερς αβέρτα …και εμείς δεν βαστηχτηκαμε τότε …θέλαμε να σώσουμε Ελλάδα….ας κάνουμε το ελληνικό νόμισμα είπαμε…που να ξέραμε ….ότι ακόμα και όταν κλανουμε αυτοί ακούνε !!
Σήμερα αν είχαμε κάτσει στα αυγά μας ….πωπωπωπωπω…. δυναμική για να έχεις να φτιάχνεις αναχώματα …. όλα στο βρόντο …. από αυτούς που φρόντισαν να είναι εκεί …με την ανάλογη αποστολή !
Αει στο διάκο τι τα σκέφτομαι … να γιατί μαυρίζουν όλα… κρατάς το παρελθόν και πληγώνεσαι ..αστο το ρημάδι παει έφυγε ..κοίτα μπροστά …τι άλλο κάνουμε … που αλλού χτυπάμε;
Εδώ είμαστε Σωτήριο έτος 2017 … μπορεί να έχει έρθει πιο κοντά η συγκομιδή τους και όλα όσα είπαμε τόσα χρόνια να έχουν πλέον γίνει συνείδηση και στον πιο γραμμικό…αλλά εεε εμείς παραμένουμε οι γραφικοί της παρέας … οι τρελοί οι αστειοι…. ρε τι Πλάκα έχει το ματριξ !!
Αυταα…. ελπίζω με την λογοδιάρροια αυτή να πέρασα το μηνυματακι χωρίς να έχουμε ξανά προσκλήσεις και επικλήσεις από τίποτα νομικούς …. !
Μπεεεεεε….!!!
Πάω να αρμεξω την κατσίκα … την γκόμενα του Βααλ !

Stranger….
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.