Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

H CIA εγκαινιάζει ομάδα εργασίας για την αντιμετώπιση της πολεμοχαρούς Βόρειας Κορέας.

Η CIA έχει δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της Βόρειας Κορέας, καθώς η Πιονγιάνγκ δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι υποχώρησης στις παγκόσμιες πυρηνικές απειλές της.Donald Trump and Kim Jong-Un
Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει ένα κέντρο με απόστολή τη Κορέα  ανταποκρινόμενο στις δράσεις του Kιμ Γιονγκ Ουν.
Kim Jong-Un has made threats of nuclear missiles
Αξιωματικοί της μονάδας θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένες απειλές από το Βορρά, κυρίως «πυρηνικών και βαλλιστικών».

Οι αναλυτές της CIA  και οι αξιωματούχοι θα συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν την απειλή από την Πιονγιάνγκ και έχει δοθεί το πράσινο φως για να «αντλήσουν το σύνολο των πόρων, τις δυνατότητες και τις αρχές του οργανισμού».
Donald Trump at the CIA
Μια δήλωση: «Η νέα αποστολή του Κέντρου αντλείται από έμπειρα στελέχη από όλο τον οργανισμό και τους ενσωματώνει σε μία οντότητα,για να προσφέρουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους, για να φέρουν εις πέρας το βάρος του στόχου, της Βόρειας Κορέας.»


Ο κ Νίξον δήλωσε στο CNN: «Ένα πράγμα που είναι ενδιαφέρον για τον  Tραμπ είναι ότι, ενημερώθηκε για τη Βόρεια Κορέα Έχει απορροφήσει αυτά τα πράγματα. Πρόκειται για άλλο ένα σημάδι ότι η Βόρεια Κορέα είναι στη κορυφή της λίστας.
Ο Διευθυντής της CIA , Μάικ Pompeo, αποκάλυψε τις «σοβαρές απειλές» που προκύπτουν από τη Βόρεια Κορέα , που οδήγησε στη δημιουργία της μονάδας.
http://www.express.co.uk/news/world/803316/CIA-task-force-tackle-warmongering-North-Korea-Kim-Jong-Un
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ EXPRESS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.