Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Εκατοντάδες σεισμοί στο Bremerton.Είναι κοντά ο μεγάλος σεισμός;

Οι σεισμολόγοι ελπίζουν ότι οι αλλεπάλληλοι σεισμοί με επίκεντρο μεταξύ Ανατολικό Bremerton και Bainbridge Island, θα αποκαλύψουν νέες πληροφορίες σχετικά με τον προσανατολισμό των γραμμών σφάλματος,που τρέχουν κάτω από την κεντρική Puget Sound. Επειδή τα πάντα είναι σχεδόν άγνωστα!earthquake swarm Bremerton, earthquake swarm Bremerton may 2017, Earthquake swarm continues shaking near Bremerton

Οι σεισμοί έχουν ήδη προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Το σχετικά μικρό βάθος τους, για παράδειγμα είναι κάτω από το επίπεδο του Σιάτλ, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δραστηριότητα θα μπορούσε να προέρχεται από άλλη πηγή.
cascadia subduction zone, earthquake swarm Bremerton, earthquake swarm Bremerton may 2017, Earthquake swarm continues shaking near Bremerton
Ο Μεγάλος σεισμός είναι κοντά;

Ενώ δεκάδες σεισμοί έχουν αναφερθεί στην ιστοσελίδα του Δικτύου Σεισμικής Δραστηριότητας, μια πιο εμπεριστατωμένη επανεξέταση έδειξε έχουν συμβεί πάνω από 500 σεισμοί. Μόνο μια χούφτα θα ήταν αρκετά μεγάλοι για να γίνουν αισθητοί από τους κατοίκους της περιοχής.
Απλώς δεν ξέρω! Αλλά να λένε μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξει Μεγάλος σεισμός. ΑΛΛΑ ... οι μικροσκοπικοί σεισμοί κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι εκτόνωση της πίεσης στο σφάλμα και μειώνοντας την πιθανότητα ενός πιο ισχυρού σεισμού. Οι σεισμοί καταγράφονται μέχρι τώρα απλά δεν ήταν αρκετά ισχυροί, για να διαλύσουν τη συγκέντρωση της ενέργειας, που θα δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο γεγονός. Αντ 'αυτού,τα σμήνη μικροσεισμών αυξάνουν την πιθανότητα ενός μεγαλύτερου σεισμού που θα λαμβάνει χώρα - αν και αυτή η δυνατότητα παραμένει απομακρυσμένη.
Αυτό το σμήνος είναι μια καλή υπενθύμιση για να είμαστε έτοιμοι για το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.