Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Ο Λευκός Οίκος παραλείπει το Γκόλαν, την Ιουδαία και τη Σαμάρεια.

Ο Λευκός Οίκος, την Παρασκευή, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που περιγράφει το επερχόμενο ταξίδι του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στη Μέση Ανατολή, το οποίο όμως παρέλειψε τα Χωριά του Γκολάν, την Ιουδαία και τη Σαμάρεια από τον χάρτη του Ισραήλ, που εμφανίστηκε στο βίντεο.
Israel on illustrated globeΤο βίντεο αποσύρθηκε από το Διαδίκτυο λίγες ώρες αργότερα χωρίς εξηγήσεις, αλλά όχι πριν από αρκετές εκδηλώσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης που αναφέρθηκαν στο βίντεο..

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ayelet Shaked (εβραϊκό σπίτι) ασχολήθηκε με το ζήτημα,  νωρίτερα την Παρασκευή, πριν από την κατάργηση του βίντεο.

"Ελπίζω ότι είναι άγνοια και όχι πολιτική", είπε.

Πριν από μιάμιση εβδομάδα, η Πρεσβεία των ΗΠΑ ,στη Σαουδική Αραβία, δημοσίευσε σε απευθείας σύνδεση ένα βίντεο, που επεξεργάστηκε την αναφορά της επίσκεψης του Tραμπ στο Ισραήλ.

Το βίντεο, το οποίο ήταν έκδοση που επεξεργάστηκε, καταργήθηκε μετά την καταγγελία του κ. Eliot Engel, από την Νέα Υόρκη, στον υπουργό Εξωτερικών Rex Tillerson και αντικαταστάθηκε με την αρχική του έκδοση, η οποία περιλαμβάνει αναφορά στο Ισραήλ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑRUTZ SHEVA 7: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.