Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Το Barbaros ξεκίνησε την εξερεύνηση.

Το πλοίο Barbaros ξεκίνησε σεισμολογικές έρευνες στην Αν.Μεσόγειο.Σε προειδοποίηση των ελληνικών αρχών ότι παραβιάζει τα Κυπριακά χωρικά ύδατα,το πλήρωμα απάντησε με τον ύμνο του Mehter.Barbaros Hayrettin Πασά απάντηση mehterl πλοίο για τους Έλληνες

Το Κυπριακό φυσικό αέριο δεν είναι αποκλειστικός χώρος μόνο για την ελληνική πλευρά του νησιού,όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κ Μπεράτ Albayrak, μίλησε για τις  σεισμικές δραστηριότητες εξερεύνησης στη Μεσόγειο, από την Τουρκία, σημειώνοντας ότι πραγματοποιεί όλες τις δραστηριότητες στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, "Δυστυχώς, η Τουρκία δεν θα ενεργήσει όπως εκείνη η παλαιά  Τουρκία στη Μεσόγειο ,μετά από εκείνη την εποχή. Η Τουρκία θα είναι πιο αποτελεσματική και πιο ενεργή. " 
Ο Albayrak, υπουργός Εθνικής Ενέργειας και Ορυχείων στο πλαίσιο της στρατηγικής της Μαύρης Θάλασσας της Τουρκίας δήλωσε ότι διεξάγονται εντατικές σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις με δραστηριότητες στη Μεσόγειο. Η στρατηγική αυτή στο πλαίσιο του Barbaros Hayrettin γίνεται με σεισμική εξερεύνηση του πλοίου στις 21 Απριλίου,που άρχισε να εργάζεται στη Κύπρο και καθεξής.
  
Barbaros Hayrettin Πασά απάντηση mehterl πλοίο για τους Έλληνες
http://www.hurriyet.com.tr/barbaros-hayrettin-pasa-gemisinden-rumlara-mehterli-cevap-40448661
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.