Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

GEWKWN : Η μάχη της Ρωσίας για τη Μαύρη Θάλασσα πρόκειται να ξεκινήσει.

 GEWKWN 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ New York Post έγραψε ότι : Ο πρώην αρχηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί ότι η Μαύρη Θάλασσα θα είναι το επόμενο μέτωπο στον πόλεμο της Ουκρανίας !!!  
Ήδη η Ρωσία χτύπησε το λιμάνι στο Ρένι της Ουκρανίας που απέχει μόλις 200 μέτρα από την Ρουμανία  (ΝΑΤΟ)   Στον χάρτη βλέπουμε ότι αν η Ουκρανία απωλέσει την Οδησσο τότε δεν θα έχει πρόσβαση στην Μαύρη Θάλασσα, δυτικά πρόσβαση έχουν η Ρουμανία η Βουλγαρία η τουρκια, (όλες είναι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ)  χωρίς τον έλεγχο της Οδησσού, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να έχει την δύναμη που θα ήθελε στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ούτε μπορεί το ΝΑΤΟ να προχωρήσει προς τον Υπερκαύκασο και την Κασπία (που συνορεύει με το Ιράν) και την Κεντρική Ασία χωρίς να κυριαρχήσει στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.  πριν από δυο χρόνια ο Γέροντας μας είπε ότι μεταξύ άλλων χωρών θα δούμε την καταστροφή,  ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ Η ½ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ …..

Όπως έγραψα πριν οι χώρες που έχουν πρόσβαση στην Μαύρη θάλασσα είναι οι 4 χώρες που ανέφερα και είναι χώρες Μέλη του ΝΑΤΟ 

Η Ρωσία όμως δεν έχει την πολυτέλεια να παραχωρήσει την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας στο ΝΑΤΟ.  Η Οδησσός είναι ένας ζωτικής σημασίας σύνδεσμος σε οποιαδήποτε χερσαία γέφυρα κατά μήκος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας που συνδέει τη ρωσική ενδοχώρα με τη φρουρά της στην Υπερδνειστερία της Μολδαβίας.  

– warnews247 : Κόλαση στην Οδησσό: H Ρωσία “σφραγίζει” τα σύνορα με τη Ρουμανία – Ανηλεείς βομβαρδισμοί από το ρουμανικό έδαφος με drones και πυραύλους!  

Στην Ρουμανία (χώρα μέλος του ΝΑΤΟ) αναπτύχθηκε η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία του αμερικανικού στρατού.  

-Μεγάλες αεροπορικές επιδρομές κατά της Ουκρανίας συμβαίνουν τώρα, η Ρωσία έχει απογειώσει 12 αεροσκάφη TU-95 που μεταφέρουν πυραύλους, εάν κάθε αεροσκάφος φέρει πλήρες φορτίο, αυτό σημαίνει έως και 96 πυραύλους κρουζ. 

-Το ΝΑΤΟ έχει ουσιαστικά περικυκλώσει το ρωσικό ναυτικό στην ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  (με την Σουηδία και την Φινλανδία ως μέλη). Επομένως, η ελεύθερη ναυσιπλοΐα του στόλου της Βαλτικής και η κυριαρχία στη Μαύρη Θάλασσα γίνονται ακόμη πιο κρίσιμα για τη Ρωσία, δεν θα έχει ελεύθερη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά όλο το χρόνο, ούτε και το Ναυτικό της . Punchline  

-Ο  Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο τον Απρίλιο (2023) ότι «το πρώτο βήμα προς οποιαδήποτε ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι να διασφαλιστεί ότι η Ουκρανία θα επικρατήσει και γι’ αυτό οι ΗΠΑ και οι εταίροι τους έχουν παράσχει πρωτοφανή υποστήριξη στην Ουκρανία». 

-Συγκεκριμένα, ο στόχος είναι να νικηθεί ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία, και πιθανώς η διάσπαση της Ρωσίας σε μικρότερα κράτη. Η Δύση δεν έχει στόχο να οδηγήσει την Ουκρανία στη νίκη, αλλά απλώς να παρατείνει τη σύγκρουση, μέχρι το ΝΑΤΟ να είναι έτοιμο για επίθεση  

Αμερικανικά στρατεύματα φτάνουν στα σύνορα της Ουκρανίας και αναπτύσσονται αμέσως Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν χιλιάδες στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία, αυξάνοντας τους φόβους για έναν πιθανό πόλεμο.  

– 11 χώρες του ΝΑΤΟ ανέπτυξαν εκατοντάδες αλεξιπτωτιστές απευθείας στα σύνορα της Ουκρανίας 

– εκατοντάδες στρατιωτικά οχήματα του ΝΑΤΟ στην Πολωνία έσπευσαν προς την Ουκρανία 

– ο Πολωνός Υπουργός Άμυνας Mariusz Blaszczak Ισχυρίζεται (23 Ιουλίου) ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της ανατολικής πλευράς της χώρας, λέγοντας ότι η Μόσχα σχεδιάζει μια ‘’πρόκληση’’ στον διάδρομο Suwalki, και αυτός είναι ο λόγος όπως είπε που η Πολωνία στέλνει μεγάλο αριθμό στρατιωτών και όπλων στην περιοχή. 

– Υποχώρηση των Ουκρανών, κατάρρευση του Ανατολικού μετώπου Οι Ρωσικές Στρατιές Φτάνουν στον Ποταμό Όσκολ   

Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να καταλάβουμε ότι καμιά χώρα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει στον πόλεμο αυτό, οι ελπίδες μας είναι μόνο στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ….. 

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου