Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Κλιματικός…«προφήτης» και ο Τζον Κέρι μετά τη Γκρέτα!! ΒΙΝΤΕΟ του 2009…

 Θυμίζει αυτό που «προέβλεπαν» πριν δεκαετίες οι "ειδικοί" πως η Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη θα πνιγόταν στο νερό από την πολύ...υπερθέρμανση!!!


Όπως μετά το 2000 η Θεσσαλονίκη δεν βρέθηκε κάτω από τη στάθμη του Θερμαϊκού, έτσι και οι «κλιματικές προφητείες» πρωτοκλασάτων τσιρακιών-τρομολάγνων όπως του Αλ Γκορ και της Γκρέτα δεν επαληθεύτηκαν!!

Ειδικά για την τελευταία μάλιστα σας θυμίζουμε το αντίστοιχο άρθρο μας για την…«προφητεία» της περί του τέλους της ανθρωπότητας από το 2018:

Γκρέτα το 2018: «Έχουμε 5 χρόνια για να αποτρέψουμε τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας»

Ωστόσο δεν ήταν η μόνη.

Ακολουθεί ένα «χρυσό» απόσπασμα από το 2009, την εποχή που κατείχε υψηλό αξίωμα στην κυβέρνηση Ομπάμα, λίγο πριν γίνει Υπουργός Εξωτερικών, ο υπερδιεθνιστής που θέλει τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, Τζον Κέρι.

Τότε έλεγε στη Γερουσία, για να το ακούσουν και να τρομάξουν οι πάντες, ότι σε 5 χρόνια (δηλαδή το 2014) θα έχουμε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς καθόλου θαλάσσια παγοκάλυψη στην Αρκτική!!!

«Σε 5 χρόνια θα έχουμε το πρώτο καλοκαίρι χωρίς πάγους στην Αρκτική», είπε κατά λέξη, αφήνοντας επίτηδες να εννοηθεί ότι τα λόγια του δεν αφορούν μόνο τον θαλάσσιο πάγο!

freepik photo

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου