Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Σημείο 2ον. Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Χάος.. Μαζικές διαδηλώσεις, επεισόδια, επίθεση κατά πλήθους, πτώση στο χρηματιστήριο καταγγελίες για δικτατορία και ανησυχία ως και για εμφύλιο. Νασράλα: το Ισραήλ είναι στον δρόμο της κατάρρευσης και της εξαφάνισης! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

 

Σημείο 2ον.Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Χάος στο Ισραήλ, μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για δικαστική μεταρρύθμιση.Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε

με ψήφους 64 υπέρ εναντίον καμίας κατά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης απείχαν από την ψηφοφορία. Μαζικές διαδηλώσεις ιδίως στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ επεισόδια, επίθεση κατά πλήθους στην Kfar Sava, πτώση στο χρηματιστήριο καταγγελίες για δικτατορία και ανησυχία ως και για εμφύλιο. Υπερσυγκεντρωτισμός εξουσιών, κατάργηση 3πλής διάκρισης εξουσιών, κατάργηση ανεξαρτησίας δικαιοσύνης. Άνευ προηγουμένου διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα..10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με στοιχεία από οργανώσεις διαμαρτυρίας, 32 διαδηλωτές έλαβαν ιατρική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων 19 που χρειάστηκε να μεταφερθούν στα επείγοντα. Για νύχτα χάους σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ κάνει λόγο η ισραηλινή τηλεόραση i24news.tv.

”Σήμερα είναι η πιο μαύρη μέρα στην ιστορία της σιωνιστικής οντότητας, όπως λένε ορισμένοι από τους κατοίκους της. Είναι στον δρόμο της κατάρρευσης και της εξαφάνισης» δήλωσε ο ΓΓ της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα

«Το χρηματιστήριο έχει υποτιμηθεί κατά περίπου 18% έναντι της αμερικανικής αγοράς και ο πληθωρισμός θα αυξηθεί».

Keren Schwok, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της “Lucid Invests”

Eπίθεση κατά πλήθους. Ένα όχημα επιτίθεται στους διαδηλωτές και τους παρασύρει μαζικά τουλάχιστον 3 τραυματίες.

Σημείο 2ον. Χάος στο Ισραήλ, μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για δικαστική μεταρρύθμιση. Μαζικές διαδηλώσεις ιδίως στο Τελ Αβίβ επεισόδια επίθεση κατά πλήθους πτώση στο χρηματιστήριο καταγγελίες για δικτατορία και ανησυχία ως και για εμφύλιο.

Στα σημεία θα κριθεί.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου