Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Καίγεται Η Κέρκυρα Και Η Ελλάδα Όλοι Διώξαμε Τα Ρωσικά Αεροσκάφη Για Χάρη Της Ουκρανίας! (Βίντεο) Η Ρόδος Καίγεται Για Να Αποστρατικοποιηθεί ΄Έτσι Θέλουν Οι Τούρκοι!

 Η Ελλάδα, μπορεί να πληρώσει για την εχθρότητα με τη Ρωσία, αφού εγκαταλείψαμε τα Ρωσικά αεροσκάφη Be-200, που μισθώναμε από την Ρωσία, για χάρη της Ουκρανίας!

Αυτή τη στιγμή, η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη, περιμένοντας βοήθεια από Ευρωπαϊκές Χώρες, που δεν έχουν τα αποτελεσματικά μέσα, για να σβήσουν τις πυρκαγιές!

Σύμφωνα με ειδικούς, το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί, με Ρωσικά αεροσκάφη Be-200, τα οποία, είχαν παλαιότερα σώσει την Ελλάδα, από τις καταστροφικές πυρκαγιές!

Τώρα καίγεται Ρόδος και Κέρκυρα, με το νησί των Φαιάκων, η πυρκαγιά, να βρίσκεται εκτός ελέγχου, με συνολικά 15 περιοχές να έχουν λάβει εντολή εκκένωσης, καθώς το 112, έστειλε δύο μηνύματα.

Στην φωτιά της Κέρκυρας επιχειρούν 2 αρχαία PZL, και ένα ελικόπτερο.

Δείτε το Βίντεο εδώΕντωμεταξύ, η Ρόδος, δεν καίγεται, για ανεμογεννήτριες, όπως άλλες περιοχές της Ελλάδας, αλλά για να κάνουμε την χάρη στον Σουλτάνο Ερντογάν, και να αποστρατικοποιήσουμε την Ρόδο, και άλλα νησιά, όπως Σάμο, καίγεται κάθε χρόνο, σειρά έχουν, Λέσβος, Χίος!
Άρθρο  Σπύρος  Πρίφτης         email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου