Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Μια γυναίκα από την Ινδία είδε μια πόρτα ανοιχτή στον ουρανό.

 

coasttocooastam.com:  Μια γυναίκα από την Ινδία απαθανάτισε ένα περίεργο ορθογώνιο σχήμα που μοιάζει με μια λαμπερή πόρτα. Μια μορφή σκιάς εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την πόλη, και κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει αυτή την τρομερή ανωμαλία.

Η παράξενη σκηνή φέρεται να γυρίστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής καθώς η Aditi Singh επέστρεφε στην κατοικία της στην πόλη Bangalore.

Μοιράζοντας το βίντεό της από το περίεργο γεγονός στο Instagram, εξήγησε ότι «ο φίλος μου με πήγαινε σπίτι» όταν παρατήρησαν κάτι μάλλον ασυνήθιστο από πάνω τους με τη μορφή ενός ευδιάκριτου ορθογώνιου σχήματος σαν σκιά που φαινόταν να λάμπει γύρω από τις άκρες :

Έκπληκτος που μια πολύ περίεργη εναέρια ανωμαλία δεν φαινόταν να είναι «φυσικό φαινόμενο», η Σινγκ παρατήρησε ότι «σύννεφα κύλησαν από πάνω της σαν κάτι να αιωρείται στον αέρα».

Σύμφωνα με την Singh, η παράξενη θέαση διήρκεσε περίπου 90 δευτερόλεπτα πριν εξαφανιστεί η ανωμαλία και «ο ουρανός ήταν απλώς καλυμμένος με σύννεφα».

Η σαστισμένη γυναίκα σημείωσε επίσης ότι «το φεγγάρι βρισκόταν σε αυτό το σημείο στη φάση της ημισελήνου που διογκωνόταν», κάτι που έκανε τον σημαντικό φωτισμό που περιβάλλει την παραξενιά ιδιαίτερα ανεξήγητη.

Έμεινε χωρίς εξήγηση για το τι εμφανίστηκε στον ουρανό, η Aditi Singh σκέφτηκε τελικά ότι «έχω τόσες πολλές ερωτήσεις, οπότε ας μου το εξηγήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα».

The Big The One Editorial Σχόλιο: Πολλές προσπάθειες έχουν γίνει για να εξηγηθεί το φαινόμενο, από τα UFO μέχρι το φάντασμα του Brocken . Το φάντασμα Brocken μπορεί να αποκλειστεί αμέσως, καθώς εμφανίζεται μόνο στο φως της ημέρας, αντιπροσωπεύοντας τη σκιά του παρατηρητή που ρίχνεται στην ομίχλη. Επομένως, οι φυσικές επιστημονικές εξηγήσεις δεν λειτουργούν εδώ. 

Λίγες περισσότερες πληροφορίες δίνει το insta της Αντίτης - εκεί ξεκαθαρίζει ότι όλα αυτά τα παρατήρησε σε μια σχεδόν αγροτική περιοχή, δηλαδή δεν υπήρχαν ψηλά κτίρια που να μπορούν να ρίξουν τέτοια σκιά, ούτε αξιοθέατα. Και δεν υπήρχε ομίχλη ούτε εκεί - αυτό το πράγμα έλαμψε ανάμεσα στα σύννεφα που έμοιαζαν να το χτυπούν. 

Πιθανότατα, ο λόγος για αυτό το φαινόμενο είναι κάποιο είδος ουφολογικού, αφού υπάρχουν πολλά θαύματα αυτού του είδους γύρω τώρα:

Ένα παρόμοιο θαύμα στην Καλιφόρνια παρουσιάστηκε ακόμη και στο FOX News:

Επομένως, μπορεί να εμφανίστηκε στην Ινδία κάποιο τεράστιο διαστημόπλοιο ή μια πύλη από την οποία πετάνε τέτοια οχήματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ήταν η πραγματική πόρτα που οδηγούσε από το Matrix ή κάτω από τον θόλο της Επίπεδης Γης.

Στο πλαίσιο μιας τέτοιας άγριας θεωρίας, ακόμη και η έκδοση UFO φαίνεται ήδη φυσική επιστήμη, ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι, τελικά δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι οι εξωγήινοι. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως σύντομα αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλες τέτοιες πόρτες, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου