Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

«Οι Ένοχοι» - Ο Νίκος Αργυρόπουλος, τα λέει όλα, για να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

 Γράφει ο Θεόδωρος Χατζηγώγος


Και ο Τζέημς Κάλλαχαν ήταν 25% Οβρηός…


Δυό πολύ σημαντικές συνεντεύξεις για όσα προδοτικά συνέβησαν το Καλοκαίρι του 1974 κάτω στην Κύπρο, έδωσε τις τελευταίες ημέρες ο διασημότερος βετεράνος πολεμιστής εκείνης της περιόδου, Νίκος Αργυρόπουλος. Η πρώτη (δείτε την εδώ) αφορά την παρουσίαση του συγκλονιστικού βιβλίου του «ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ» στην Μονή Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη στην Χαλκιδική, και η δεύτερη τα όσα είπε στον πατριώτη youtuber Τέρρυ Χατζηιερεμία (δείτε την εδώ). ΘΥΜΑΣΤΕ όλοι τα συνεχή δημοσιεύματά μου για τις απίστευτες αποκαλύψεις που κάνει στους «Ενόχους» ο Νίκος Αργυρόπουλος, από τον περασμένο Οκτώβριο που πρωτοκυκλοφόρησε το εν λόγω αριστούργημα από τις εκδόσεις «Ενδοχώρα» του Γιάννη Κουριαννίδη. Τώρα σχεδιάζω να του κάνω μία συνέντευξη με πικάντικες ερωτήσεις για την αποδοχή που είχε στον Πατριωτικό Χώρο το βιβλίο αυτό που έγραφε επί 40 χρόνια. Προς το παρόν, συνοψίζω μερικές από τις νέες ειδήσεις που «έβγαλαν» οι δύο αυτές πρόσφατες συνεντεύξεις του στην Μονή Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής και στον Τέρρυ Χατζηιερεμία:

1) Ο Νίκος Αργυρόπουλος υιοθετεί για πρώτη φορά (στο 1:17:00 της ομιλίας του στον Άγιο Αρσένιο) την άποψη ότι ο «νεκροθάφτης της Κύπρου», Δημήτριος Ιωαννίδης, ήταν Οβρηός των Ιωαννίνων!.. Κι έχει καταλήξει ότι προδοτικώτερο ρόλο (στην παραχώρηση του 37% της Κύπρου στην Τουρκία) από τον Εβραίο τότε Υπ.Εξ. των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσσινγκερ, έπαιξε ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας James Callaghan (1912-2005). Αυτό που περιέργως αγνοεί ο φίλος μουο Νίκος (εδώ το λήμμα της αγγλικής Wikipedia) είναι ότι και ο Κάλλαχαν ήταν κατά 25% Οβρηός από την εκ πατρός γιαγιά του, Elizabeth Bernstein!..

Δεν έγινε Πόλεμος το 1974 στην Κύπρο!..

2) Ο Νίκος Αργυρόπουλος αποκάλυψε (στο 11:50 της ομιλίας του στον Άγιο Αρσένιο) τον σκαιό τρόπο που φέρθηκε ο Τζέφρυ Παπανδρέου στους Πολεμιστές της Κύπρου 1974 ως υπουργός Εξωτερικών της Κυβερνήσεως Σημίτη (2000-2004): Όταν κάποιοι του είπαν «κάντε κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους που πολέμησαν στην Κύπρο», ο ανθέλληνας Τζέφρυ απάντησε: «Μη μάς ενοχλείτε, μη μάς μιλάτε γι’ αυτούς. Για εμάς είναι σαν να μην υπάρχουν, κακώς γύρισαν από την Κύπρο»!.. ΜΙΛΑΜΕ για απάντηση που θα ζήλευε κι ο Ύπατος Αρμοστής της Σμύρνης, διαβόητος Αριστείδης Στεργιάδης…

3) Όταν η Μαίρη Κουρούπη, σύζυγος του Ήρωα αγνοούμενου της Κύπρου, αντισυνταγματάρχη Παύλου Κουρούπη (διοικούσε το 251 Τάγμα Πεζικού που αντιμετώπισε ηρωϊκά την Απόβαση του «Αττίλα» στις 20 Ιουλίου 1974) πήγε στον Τζέφρυ Παπανδρέου με αδιάψευστες αποδείξεις ότι ο άνδρας της κρατείται αιχμάλωτος σε κάποια Φυλακή της Τουρκίας, ο τότε υπουργός Εξωτερικών του Σημίτη την ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ έξω από το γραφείο του!..

4) Στο 1:20:00 της συνεντεύξεως στον Τέρρυ Χατζηιερεμία, ο Νίκος Αργυρόπουλος αποκάλυψε γιατί όλοι αυτοί οι Σύλλογοι Πολεμιστών Κύπρου 1974 αναφέρονται επισήμως ως Σύλλογοι «Αγωνιστών» για να πάρουν άδεια από τις Ελληνικές Αρχές: Διότι, κατά το επίσημο Ελληνικό Κράτος, το 1974 κάτω στην Κύπρο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ κανένας ΠΟΛΕΜΟΣ, άρα δεν υπάρχουν πολεμιστές Κύπρου!!.. Έτσι εξηγείται ότι ακόμα και σήμερα, ορισμένοι από τους Πολεμιστές Κύπρου 1974 που παίρνουν κάποια σύνταξη ως ανάπηροι Πολέμου, αναφέρονται στα επίσημα χαρτιά ως ανάπηροι Πολέμου της περιόδου 1940-49, ενώ οι περισσότεροι απ’ αυτούς γεννήθηκαν το 1953...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου