Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Για όσους πάσχουν από «αμνησία» και περιμένουν να μιλήσει η Εκκλησία #ταυτότητα.

 

Επειδή η Eκκλησία σύσσωμη, με όλη την Iεραρχία, το Άγιον Όρος και τον Λαό μίλησαν για τις ταυτότητες και ενήργησαν, και -Θεού βοηθούντος- από το 1986 μέχρι σήμερα (επί 37 έτη) τις απέτρεψαν, υπενθυμίζουμε σε όσους πάσχουν από ηθελημένη «αμνησία» τι είπε η Εκκλησία, και ότι δεν μπορεί σήμερα να αναιρέσει τον εαυτό της. Ο Λαός δεν περιμένει να μιλήσει η Διοικούσα Εκκλησία ούτε να εκδώσει Δελτίο Τύπου. εκείνο που οφείλει να κάνει είναι μόνο να ενεργήσει.

«Ο ποιμήν ο καλός την ψυχήν αυτού τίθησιν υπέρ των προβάτων [δεν εκδίδει δελτία τύπου βλέποντας τον λύκον ερχόμενο]. ο μισθωτός δε και ουκ ων ποιμήν, ου ουκ εισί τα πρόβατα ίδια, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφίησι τα πρόβατα και φεύγει. και ο λύκος αρπάζει αυτά και σκορπίζει τα πρόβατα. ο δε μισθωτός φεύγει, ότι μισθωτός εστι και ου μέλει αυτώ περί των προβάτων [Τάδε λέγει Κύριος και όχι εγώ ο αχρείος]» (Ιω. Ι’, 11-13).

Υ.Γ.:  Σας παρακαλούμε διαδώστε το/κοινοποιήστε το, για «να θυμηθούν οι παλιοί» και «να μάθουν οι νεότεροι» Μητροπολίτες και Ιερείς.

vasilinos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου