Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Διορατικός γέροντας ”είδε” και έζησε τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές των πιλότων μέσα στο cockpit του μοιραίου Canadair/Καναντέρ!

 

Διορατικός γέροντας ”είδε” και έζησε τις τελευταίες συγκλονιστικές στιγμές των πιλότων μέσα στο cockpit του μοιραίου Canadair και μας τις μεταφέρει. Μια μέρα μετά τη θυσία τους και οι ψυχές φαίνεται ζητούν δικαίωση..

Με κλειστά τα μάτια αλλά εν πλήρει ενάργεια και εν είδει ”πνευματικής τηλεόρασης” ο γέροντας είδε και έζησε τα τελευταία κρίσιμα λεπτά της πτώσης του καναντέρ.. Βλέπει και σαν να ζει από μέσα τους 2 πιλότους να είναι προσηλωμένοι κυριολεκτικά καρφωμένοι στις θέσεις τους αμετακίνητοι θα έλεγε κανείς στο καθήκον ως τη τελευταία στιγμή και ενώ το αεροσκάφος έχει πάρει καθοδική πορεία και κινείται με αστραπιαία ταχύτητα προς τη μοιραία σύγκρουση ελάχιστα λίγο πριν τη συντριβή. Μάλιστα καθώς τους έβλεπε και από πλάγια αυτόν που είχε σε πρώτο πλάνο ήταν ο πιο εύσωμος με μαύρα μαλλιά..Νέοι άνθρωποι…

Είχε παράλληλα την πληροφορία ότι οι χειριστές υπέστησαν πολλαπλές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και κατάγματα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης με το έδαφος.

Toυ έκανε εντύπωση πως ήταν ψύχραιμοι κι ανέκφραστοι ως το τέλος κλάσματα δευτερολέπτου πριν την πρόσκρουση δεν άφησαν τα χέρια τους από πιλοτήριο. Αυταπάρνηση. Παλικαρίσια.. ούτε φωνές ούτε πανικός μόνο προσήλωση..

Kαι όλα αυτά ενώ δεν είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το γεγονός απλά ενημερώθηκε για την είδηση όπως οι πιο πολλοί.. δεν παθιάστηκε.. Αλλά οι ψυχές ζητούν ανάπαυση, δικαίωση…

Αν θυμάμαι καλά ανάλογη εμπειρία υπήρξε από άλλον και με την πτώση του Σινούκ στο Άγιο Όρος..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου