Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Απάντηση προς την κα Καλλιόπη Σουφλή.

Επειδή ούτε το χρόνο έχω ούτε τη διάθεση να ασχοληθώ με την ηλιθιότητα που δέρνει τον καθένα, θα εκθέσω εν συντομία το λόγο που αναγκάζομαι να γράψω το παρόν κείμενο:
Χθες, φίλος στο φβ με ενημέρωσε, ότι ο γνωστός αρθρογράφος Ιωάννης Λαμπρόπουλος συνελήφθη ως ο υπεύθυνος για την έκρηξη στη μασονική στοά. Στο άρθρο που μου έστειλε διάβασα, ότι ο εν λόγω κύριος αυτοπροσδιορίστηκε ως θεματοφύλακας του συντάγματος.

Σήμερα, ο ίδιος φίλος με ενημέρωσε, ότι η κα Σουφλή σε άρθρο στο δικό της ιστολόγιο εμπλέκει από το πουθενά εμένα με τον κο Λαμπρόπουλο και την παράνομη δραστηριότητά του. Ως εκ τούτου έχω να καταθέσω τα εξής:

Με τον κο Λαμπρόπουλο το μόνο κοινό που είχα, ήταν, ότι στέλναμε την ίδια περίοδο τα άρθρα μας στο σάιτ Τρικλοποδιά και τα δημοσίευε. Η “σχέση” μας δεν ήταν ρόδινη, καθώς εκείνος είχε την τάση να βλέπει παντού φαντάσματα και έκανε προσωπικές επιθέσεις τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους αρθρογράφους αμφισβητώντας την αγάπη μας για την πατρίδα και την ανιδιοτέλειά μας και θεωρώντας μας κατά κάποιο τρόπο “δάκτυλους του συστήματος”, ενώ εκείνος ήταν βεβαίως βεβαίως ο μέγας πατριώτης -κάτι σαν την κα Σουφλή ας πούμε.

Επειδή σε σχόλιο σε άρθρο μου με είχε καθυβρίσει του είχα απαντήσει με άρθρο και τον είχα βάλει στη θέση του και εκεί είχε τελειώσει το οποιοδήποτε πάρε δώσε είχαμε ποτέ.

Σχετικά με τους θεματοφύλακες και τον κο Αποστολόπουλο που αναφέρει η κα Σουφλή έχω να πω τα εξής:

1. Ο κος Λαμπρόπουλος εξ όσων γνωρίζω ουδεμία σχέση έχει με τους θεματοφύλακες του συντάγματος του κου Αποστολόπουλου.

2. Προσωπικά τον κο Αποστολόπουλο τον γνώρισα μέσω των βίντεό του στο φβ, όπως και πολύς άλλος κόσμος και του οφείλω, ότι μου άνοιξε τα μάτια, όσον αφορά στα δικαιώματά μου, όπως αυτά απορρέουν από το ελληνικό σύνταγμα και τους διεθνείς νόμους.

Μάλιστα το διάστημα εκείνο έγραψα σωρεία άρθρων σχετικών με την εσχάτη προδοσία που είχε διαπραχθεί εις βάρος της χώρας μας καθώς και με τους νόμους που καταπατώνταν ελέω πανδημίας.
Από κάποια στιγμή και μετά έκοψα κάθε σχέση μαζί του, καθόσον είδα πράγματα που δε μου άρεσαν -πρωτίστως έλλειψη σεβασμού προς τα θεία.

3. Η δράση μου ως θεματοφύλακας του συντάγματος ήταν η παρακάτω καθόλα νόμιμη:

α) Κατήγγειλα στην ελληνική δικαιοσύνη την εσχάτη προδοσία που συνόδευσε την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και αιτήθηκα την εκδίκαση της μήνυσης του ιατρού Δ. Αντωνίου εις βάρος των 173 βουλευτών που το ψήφισαν.

β) Προσκόμισα στην Εισαγγελία Κερκύρας, όπου κλήθηκα για κατάθεση, αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν την διάπραξη της εσχάτης προδοσίας, μεταξύ αυτών:

* Όλο το χρονικό αυτής, όπως το καταθέτει ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης

* Όλο το χρονικό της μήνυσης του Δ. Αντωνίου και πώς αυτή τελικά κατέληξε σε κάποιο συρτάρι

* Όλες τις υπόλοιπες μηνύσεις που έχουν γίνει εις βάρος των βουλευτών για την εσχάτη προδοσία, οι οποίες επίσης ποτέ δεν εκδικάστηκαν

* Ομολογίες πολιτικών και εισαγγελέων για τη διάπραξή της

* Βίντεο στα οποία συνταγματολόγοι ερμηνεύουν το άρθρο 120Σ

* Στοιχεία για την επικινδυνότητα της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων

* Στοιχεία για την μη νομιμότητα των μέτρων κατά τη διάρκεια της πλανδημίας
και πολλά άλλα.

Και κλείνω, για να μη μακρηγορώ με τα εξής:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι “μεγάλοι πατριώτες” χτενίζονται…

Όσοι κάνουμε μια προσπάθεια να τα βάλουμε με τη νεοταξίτικη χούντα -με τα όποια λάθη μας- δυστυχώς δεχόμαστε πόλεμο όχι μόνο από εκείνην -ω, ναι, με κυνηγούν ΚΑΙ δικαστικώς- αλλά και από τους υποτίθεται δικούς μας, όσους θα έπρεπε να αγωνιζόμαστε παρεούλα…

Τη μια με σκυλοβρίζει ο κος Λαμπρόπουλος, την άλλη ο Οίμος τα βάζει με Βάλσαμο και Τρικλοποδιά, την τρίτη η Σουφλή με κατηγορεί για ανυπόστατα πράγματα…

Τι ωραία! Μπράβο! Έτσι, πάμε όλοι μαζί οι “πατριώτες” να σκοτωθούμε μεταξύ μας και να απαλλάξουμε από τον κόπο τη χούντα. Δε χρειάζεται να εφαρμόσει εκείνη τη μακιαβελλική τακτική του διαίρει και βασίλευε, το κάνουμε και μόνοι μας, εμείς οι “καλοί Χριστιανοί” -τρομάρα μας…

Όσο για εσάς, κα Σουφλή, λυπάμαι για ένα πράγμα:
Γιατί κάποτε σας είχα σε εκτίμηση. Πλέον σας κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τον “βαρεμένο” Λαμπρόπουλο…

Φιλιά…

ΥΓ1. Αρνούμαι να υποψιαστώ άλλα χειρότερα πράγματα για το “ήθος” των δήθεν πατριωτών που καταφέρονται με μένος εναντίον των υποτιθέμενων ομοϊδεατών τους. Ο νοών νοείτω…

ΥΓ2. Δε θα κάνω στην κα Σουφλή την τιμή να βάλω το λινκ του άρθρου της. Όποιος ενδιαφέρεται, ας ψάξει να το βρει.

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου