Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ο σεισμολόγος που προέβλεψε την έκρηξη της Λα Πάλμα υπόσχεται τη Μητέρα όλων των σεισμών. .

 Όπως αναφέρει σήμερα το 444prophecynews.com , ένας από τους υποτιθέμενους τακτικούς τηλεπαθητικούς του ιστότοπου με το ψευδώνυμο McKana έλαβε μια πολύ περίεργη και ασυνήθιστη αποκάλυψη στις 15 Ιουνίου:


….Σε βαθύ ύπνο, βλέπω ένα καταπληκτικό όραμα. Μου έχει δοθεί μια άποψη για ολόκληρο τον κόσμο. Βλέπω Ανατολή, Δύση, Βορρά και Νότο. Βλέπω σεισμούς σε όλο τον κόσμο να συμβαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Οι περιοχές σεισμού σημειώνονται με πορτοκαλοκόκκινους κύκλους.

Η κύρια προσοχή δόθηκε στη ζώνη του δακτυλίου της φωτιάς, την όλη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τεράστια σμήνη σεισμών σημειώνονται σε όλη την περιοχή. Ολόκληρη η γη τρέμει. Οι δονήσεις συμβαίνουν στη στεριά, κάτω από τον ωκεανό, σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των σεισμών στις περιοχές δεν μπορεί να μετρηθεί.

Σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο, υπάρχει πολύ τίναγμα στο δαχτυλίδι της φωτιάς. Τα μεγέθη είναι μικρά και μεγάλα. Ένας μήνας συνεχών σεισμών σε όλο τον κόσμο!  

Ούρλιαξα πιο δυνατά, επαναλαμβάνοντας «Παγκόσμιος Σεισμός, Παγκόσμιος Σεισμός» ξανά και ξανά μέχρι να ξυπνήσω, και συνέχισα να ουρλιάζω πιο δυνατά ακόμα και αφού ξύπνησα. Έρχεται, είναι πολύ κοντά!

Ο κ. McKana για κάποιο λόγο έχει δει και συνεχίζει να βλέπει κάθε είδους τρομερά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο τώρα ή θα συμβούν στο εγγύς μέλλον. Συγκεκριμένα, το 2015, του έδειξαν παγκόσμια προβλήματα με την οικονομία, που εξελίσσονταν σε παγκόσμια επισιτιστική κρίση, μεγάλο πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη στα ανοιχτά της Μαύρης Θάλασσας, πανδημία και άλλες καταστροφές.

Ωστόσο, μαζί με ό,τι έγινε πραγματικότητα και έγινε πραγματικότητα, είδε και τις Τρεις Ημέρες του Σκότους, που δεν έχει έρθει ακόμα, τον Νιμπίρου, που δεν έχει έρθει ακόμα, πολλά άλλα πράγματα που είτε δεν έχουν γίνει ακόμα, είτε πραγματοποιούνται στο ένα άγνωστο μέλλον. Επομένως, η προφητεία του κ. McKana μπορεί να θεωρηθεί ως 50/50 και να μην της δοθεί μεγάλη σημασία. 

Ωστόσο, εκτός από τον κ. McKana, υπάρχει και ο κ. @mxdondevivo , ένας Καναδός σεισμολόγος που, το 2019, επέστησε την προσοχή σε μια περίεργη επιβράδυνση στην κίνηση των λιθοσφαιρικών πλακών. Η ουσία της παρατήρησής του είναι ότι συνήθως ισχυροί σεισμοί της τάξης του M6,0+, που υποδηλώνουν μεγάλη μετατόπιση πλακών, κατανέμονται ομοιόμορφα στη λιθόσφαιρα. Όμως, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2019, κάπως συνέκλιναν σε ένα σημείο στην περιοχή της Ινδονησίας, όπου οι πλάκες αγκάλιασαν στις γωνίες και εμφανίστηκε κάποιου είδους μπλοκ:

Σε αυτή τη βάση, ο κ. @mxdondevivo έκανε μια υπόθεση ότι αργά ή γρήγορα (πριν από το καλοκαίρι του 2023) αυτό το μπλοκ θα σπάσει, κάτι που θα εκφραστεί στο γεγονός ότι αποκάλεσε τη Μητέρα όλων των σεισμών. Δηλαδή, θα είναι κάποιο είδος τοπικού M9.0, μετά από το οποίο όλες οι πλάκες θα αρχίσουν να τρέμουν παγκοσμίως – ακριβώς όπως είδε ο κύριος McKana. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον κ. @mxdondevivo , το τέλος Αυγούστου 2021 θα έπρεπε να ήταν κρίσιμο, όταν η λιθόσφαιρα θα εκτονώσει την ένταση με την ενεργοποίηση κάποιου μεγάλου ηφαιστείου. 

Αυτό ακριβώς συνέβη – η έκρηξη ξεκίνησε στη Λα Πάλμα, η οποία διήρκεσε τρεις μήνες και, σε γενικές γραμμές, δεν έχει τελειώσει καθόλου – η περιοχή συνεχίζει να σείεται. Και τώρα ο κύριος @mxdondevivo γράφει ότι πλησιάζει μια νέα κρίσιμη περίοδος, που είτε θα είναι ο Μεγάλος που υποσχέθηκε, είτε θα σκάσει ξανά το βαρύ ηφαίστειο και όλοι θα πηδήξουν γύρω του με φουσκωμένα μάτια. 

Η κατά προσέγγιση ημερομηνία της εκδήλωσης είναι και πάλι ο Σεπτέμβριος, αλλά ήδη ο Σεπτέμβριος του 2022. 

Οποιαδήποτε γεωλογική πρόβλεψη είναι ένα Wang όχι πολύ αξιόπιστο, ένα Wang με πιθανότητα 50/50. Αλλά αν προσθέσετε δύο vangs με πιθανότητα 50/50, τότε η τελική πιθανότητα του συμβάντος θα είναι ήδη πολύ μεγαλύτερη, περίπου 75%. Επομένως, όχι αργότερα από τον Σεπτέμβριο, αλλά μάλλον πολύ νωρίτερα, κάτι θα συμβεί πραγματικά με τους σεισμούς στον κόσμο, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου