Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Τουρκικά ξεφτιλίκια! Πολιτικάντης σήκωσε την τουρκική σημαία έξω από την Βουλή- Καλεί τον Μητσοτάκη σε ειρήνη! (Βίντεο).

 ''Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα...Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ''

Το έλεγε ημέρες τώρα, όπως γράφαμε και στο Πενταπόσταγμα και τελικά το έκανε! 

Σε μια προκλητική κίνηση προχώρησε ο Τούρκος πολιτικός και πρόεδρος του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), Μουσταφά Σαριγκιούλ.

Ο Τούρκος πολιτικός ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων άνοιξε μια τουρκική σημαία, ενώ ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ από την Αθήνα – που κάνει τον γύρο των social media – φιλοξενεί και το site της και η Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «ενδιαφέρουσα» την κίνηση του προέδρου του TDP να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.

«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ» αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, ενώ ανοίγει την σημαία της χώρας του μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος.


Παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε εχθές, προμηνύοντας τον ερχομό του στην Αθήνα 

 pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου