Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Βίντεο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - νέο δεξιό κόμμα 

 Η πρώτη, δημόσια, καθαρή κουβέντα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα το πολιτικό σκηνικό, μπαίνοντας κοφτερή σφήνα στους υπολογισμούς των "τυραννόσαυρων" της εξουσίας, που τόσο χρόνια καταστρέφουν, ασχημαίνουν, πτωχεύουν και εξοντώνουν την Ελλάδα, που μας άφησαν οι παππούδες, οι πατεράδες, οι μανάδες, οι προγονοί μας, οι Άγιοι και οι Ήρωες αυτού του τόπου, "ορκίζοντάς" μας να τα κρατήσουμε και να τα παραδώσουμε περισσότερα και καλύτερα, ηθικότερα και ενδοξότερα, αγιότερα και τιμιότερα!

ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΥΠΑ"

Έχοντας ένα χειμμαρώδες ρεύμα εκατοντάδων χιλιάδων φίλων σε όλες τις τάξεις, τις ομάδες, τα επαγγέλματα και κάθε γωνιά της χώρας, ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να κατέβει στο πρωτάθλημα της πολιτικής, όχι για να τερματίσει φυσικά δεύτερος ή τρίτος, αλλά για να σηκώσει μαζί με τον λαό την "κούπα" της γαλανόλευκης!


"ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΛΛΑΣ"

Αηδιασμένος από την σαπίλα του αθλητισμού, την σαπίλα της πολιτικής και των συστημικών ΜΜΕ, αηδιασμένος από την σαπίλα της κοινωνίας και την προσπάθεια και νομοθετικής επιβολής αντιχριστιανικών ηθών και προτύπων, που στοχεύουν την ελληνική οικογένεια και την ελληνική νεολαία, αηδιασμένος από τον εκβιασμό του πρόσφατου υποχρεωτισμού, τραβάει μπροστά, με επιλεγμένες και συνάμα αυθεντικές κινήσεις, όπως της Μεγίστη, της οποίας θα είναι και υποψήφιος ως Αρχηγός κόμματος, στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους αποδέκτες, εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελλάς αρχίζει από την Μεγίστη!

Μήνυμα Γιαννακόπουλου για Μεγίστη

Γι΄αυτό ακριβώς άνοιξε Φαρμακείο εκεί, στο ξεχασμένο ακριτικό νησί μας (δείτε εδώ) και γι΄αυτό τώρα, όπως αφήνει να εννοηθεί σε μήνυμά του (17-6-2022), θα τους χαλάσει τα σχέδια και δεν θα δεχθεί παράδοση της Μεγίστης ή ομηρεία της στην Τουρκία! (Η Άγκυρα έχει επεξεργαστεί σχέδιο θαλάσσιου αποκλεισμού, με κλιμάκωση σε θερμό επεισόδιο για να μας "αναγκάσει" σε διαπραγματεύσεις παράκαμψης του Διεθνούς Δικαίου)


 ΝΕΟ, ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ

Η αγανάκτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσα συμβαίνουν συμπυκνώνεται πλέον στο τελευταίο μήνυμά του που θα προκαλέσει πανελλήνιο "σεισμό", εξαγγέλοντας επί της ουσίας "σοβαρό δεξιό κόμμα", που άρα θα είναι νέο και ισχυρό, με δυναμική κατάκτησης της εξουσίας και της ίδιας της Πρωθυπουργίας και Κυβέρνησης, μέσα από τις επερχόμενες (πιθανότατα τον Σεπτέμβριο) πρόωρες, διπλές μάλιστα εκλογές, λόγω της δυσκολίας σχηματισμού αυτοδύναμης Κυβέρνησης με την απλή αναλογική της πρώτης Κυριακής.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος, νέο δεξιό κόμμα, 17-6-2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 17-6-2022: "Μήπως αυτή η χώρα τελικά χρειάζεται ένα σοβαρό δεξιό κόμμα, που να έχει ως βάση τα Ελληνικά ήθη και έθιμα και πρωταρχικό μέλημα την Πατρίδα;"!

Ο Γιαννακόπουλος τονίζει το "σοβαρό", υπογραμμίζοντας έτσι ότι δεν θα έχει σχέση με όσα γελοία και φαιδρά, έως προσβλητικά έχουμε δει τελευταία από "δεξιά" ή μάλλον ακροδεξιά κόμματα, που πήγαν ξεδιάντροπα και δόλια να αναμείξουν τον αρχαιοελληνισμό με τον ναζισμό...

Επίσης με λέξη "σοβαρό", υποννοεί μια σοβαρή και στοιβαρή κυβερνητική προσπάθεια, στελεχωμένη και οργανωμένη στην εντέλεια, όπως μια καλή ομάδα στην Α1, χωρίς να αποκλείεται η συνεργασία με υγιείς και εξίσου σοβαρές πολιτικές προσπάθειες, όπως το Μακεδονικό Κόμμα, η Ένωση του Εμφιετζόγλου και άλλα που αναφύονται τελευταία και μένει να αξιολογηθούν.

Ο Δημήτρης χρησιμοποιεί και τον όρο "δεξιό", για να δείξει τον προσανατολισμό του νέου κόμματος, που θα εστιάσει σε παραδοσιακές αξίες, που κάποιοι τις λέγαν "συντηρητικές", όσο να καταντήσουν, ιδίως την νεολαία, παράλυτη και αλάλητη, παραδομένη σε πάθη και λάθη, που δεν θέλησε, που δεν θέλει, αλλά και δεν μπορεί μόνη της, χωρίς αρχηγό, χωρίς κεφαλή, να ξεφορτωθεί και να αποτινάξει.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι η βάση και το πρόγραμμα του κόμματος θα στηρίζεται στα "ελληνικά ήθη και έθιμα", σε αντιδιαστολή άρα με το ξέφρενο και αχαλίνωτο άθεο δυτικό πρότυπο, που φτάνει και ξεπερνά "τα Σόδομα και τα Γόμορα" όπως λέμε συχνά και θέλει ακόμη και να μεγαλώσει έτσι ακόμη και μικρά παιδιά! Ενώ ο δικός μας Πολιτισμός, το δικό μας αξιακό σύστημα είναι η ευλογημένη Ορθοδοξία, ο αυθεντικός Χριστιανισμός της Ανατολής, με τον παντοδύναμο και ταπεινό συνάμα Χριστό και την Υπέρμαχο Στρατηγό μας, εκφραζμένους τόσο μοναδικά από την εξαίσια Ελληνική  Γλώσσα και πατερική παράδοση! Όποια Κυβέρνηση και κράτος πάει με τα νερά Τους, ευλογείται. Όποιο πάει αντίθετα, χάνεται και καταποντίζεται και ξαφνικά αφανίζεται... Και για τούτο πολεμάται συνεχώς η Ελλάδα. Για την Πίστη της! Όπως το ομολογεί, από τότε ακόμη, ο ίδιος ο Μακρυγιάννης. Αυτή ζητούν να ξηλώσουν. Και δεν είναι λαοί και ξένοι οι εχθροί μας, όπως θέλουν να πιστεύουμε κάποιοι για να μας απομονώσουν και να μας παρασύρουν. Αλλά είναι ο μόνιμος, αιώνιος εχθρός του Θεού και του ανθρώπου... Που προσπαθεί με "Μεγάλες Επανεκινήσεις" να σβήσει την Ορθοδοξία, την ηθική, την ανθρωπιά, από το λεξιλόγια της γης...

Τέλος ο "DPG" σημειώνει με έμφαση ότι "πρωταρχικό μέλημα" του νέο κόμματος θα είναι η "Πατρίδα"! Η μεγάλη αυτή και πρωτοκορυφαία έννοια για τους Έλληνες όλων των αιώνων και εποχών, που χάρη στην Φιλοπατρία τους έφθασαν σε απίστευτους άθλους, που μελετώνται και θαυμάζονται ακόμη από όλους τους λαούς της γης! Εκτός πλέον από εμάς. Γιατί πώς αλλιώς θα έδιναν Μακεδονία, Κύπρο και Αιγαίο; Πώς θα έθαβαν Αμφίπολη και Μέγα Αλέξανδρο; Πώς θα έφερναν στρατιές "ισλαμοπροσφύγων" στην δημογραφικά καταρρέουσα χριστιανική Ελλάδα;


Και τι είναι Πατρίδα; Η Πίστη, η Γλώσσα, η Ιστορία, οι Τάφοι, αλλά και η εγχώρια εθνική ενέργεια και το εθνικό νόμισμα... Δηλαδή η ενεργειακή, νομισματική και οικονομική ανεξαρτησία. Γιατί ό,τι γίνει, θα γίνει για να μείνει...

Δείτε την σχετική εκπομπή στο "Ελλάδα Απόψε" με τον Κωστή Αλεξίου, αποκλειστικά από το Νοιάζομαι


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου