Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Πλησιάζει ο Ταμμούζ - ο μήνας κατά τον οποίο αρχίζει ο πυρηνικός πόλεμος.

Με την έναρξη της πανδημίας και την επακόλουθη σειρά παράξενων παγκόσμιων γεγονότων, οι άνθρωποι δέχονται κάθε είδους ενοχλητικά κανάλια, που έρχονται από το πουθενά και υπόσχονται κάθε είδους νέες αιγυπτιακές εκτελέσεις που πρόκειται να έρθουν στον κόσμο. Και ενώ αντιμετωπίζουμε κάθε μεμονωμένο μήνυμα με υγιή σκεπτικισμό, η σειρά τέτοιων οραμάτων εμπνέει ήδη ένα αίσθημα συναγερμού. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο δεύτερο μισό του Ιουνίου 2022.  


McKana, όραμα της 16ης Ιουνίου 2022: Σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά το μεσημέρι, αποφάσισα για λίγο να πάρω έναν υπνάκο και πριν προλάβω να κλείσω καλά τα μάτια μου, είδα ένα όραμα ενός κόκκινου αλόγου που έτρεχε. Ο αναβάτης ήταν σκυμμένος, σαν να βιαζόταν. Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του - ήταν καλυμμένο από ένα λευκό πανί που έμοιαζε με μαντήλι και φτερούγιζε στον άνεμο πίσω του....

Abby K, 24 Ιουνίου 2022: ...Κόρη μου, ο καβαλάρης του κόκκινου αλόγου απελευθερώθηκε και η αποστολή του είναι να πάρει τον κόσμο από τη γη με πόλεμο. Σας έχω πει ξανά και ξανά ότι η ηρεμία μέσα στην οποία ζείτε είναι μια ψευδαίσθηση που πολλοί θα ανατριχιάσουν όταν δουν τον πόλεμο. Πολλοί δεν είναι προετοιμασμένοι για την καταστροφή και την καταστροφή που θα φέρουν αυτοί οι πόλεμοι. Οι ελλείψεις τροφίμων σε συνδυασμό με φυσικές καταστροφές, μεγαλύτερες πανδημίες που δεν έχετε ξαναδεί, είναι προ των πυλών.... 

Το μικρό πρόβατο του Χριστού, 23 Ιουνίου 2022: Ένα μεγάλο κύμα που ερχόταν από τη θάλασσα με παρέσυρε σε μια μικρή λακκούβα δίπλα στην ακτή, όπου τα κύματα από την έναρξη της καταιγίδας δεν έφτασαν όλα και εξασθένησαν. Εκεί είδα ένα φουσκωτό παιχνίδι, ένα μεγάλο λευκό άλογο, ξεχασμένο από όλους, να επιπλέει άψυχο. Τυχερός που απομακρύνθηκα από την ακτή καθώς η καταιγίδα έπνεε, κοίταξα προς τη θάλασσα. Εκεί είδα ένα άλλο παιχνίδι - ένα τεράστιο κόκκινο άλογο που έτρεχε μέσα στα κύματα με ευκολία....

Δεδομένου ότι αυτά τα όνειρα δεν είναι απλά κάποιες θείες που μοιράζονται όνειρα σε ένα παγκάκι, αλλά άνθρωποι που είναι θρησκευόμενοι, είναι αναμφίβολα η Αποκάλυψη 6:3-4:

Και όταν έβγαλε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα ένα δεύτερο ζώο να λέει: Πήγαινε και δες. Και βγήκε ένα άλλο άλογο, ένα κόκκινο άλογο- και δόθηκε σ' αυτόν που καθόταν επάνω σ' αυτό να πάρει την ειρήνη από τη γη και να σκοτώσει ο ένας τον άλλον- και του δόθηκε μια μεγάλη ρομφαία.

Οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης εμφανίζονται στα όνειρα αρκετά συχνά τελευταία, αλλά τρεις πανομοιότυπες Προκλήσεις την ίδια στιγμή σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους είναι σίγουρα ένα σημάδι σοβαρής παγκόσμιας αλλαγής. Και αυτό το σήμα έρχεται την παραμονή της έναρξης του εβραϊκού μήνα Ταμούζ, που αντιστοιχεί στον Ιούλιο.  Όπως μας διαφώτισε πρόσφατα ο αναγνώστης μας Jash, αρκετοί σεβαστοί ραβίνοι πιστεύουν ότι ο πυρηνικός πόλεμος θα συμβεί εκείνο το μήνα, αν και δεν είναι σαφές ποια χρονιά. 

Ωστόσο, σήμερα υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι μιλάμε για το 2022, αφού τον Απρίλιο του 2022 πραγματοποιήθηκε η ακόλουθη προφητεία:

"Ο Υιός του Δαβίδ [ο Μασιάχ ή Μεσσίας] δεν θα έρθει μέχρις ότου το βασίλειο [το κακό ή καταπιεστικό βασίλειο] εξαπλωθεί στο Ισραήλ [θα καταπιέζει το Ισραήλ] για εννέα μήνες" (Πρακτικό Σανχεδρίν 98(β) (2)

Η κυβέρνηση του κ. Μπένετ ήρθε στην εξουσία στις 14 Ιουνίου 2021 και κατέρρευσε στις 6 Απριλίου 2022, πράγμα που σημαίνει ότι βασίλεψε για ακριβώς εννέα μήνες, και τους τελευταίους τρεις μήνες άδειαζε νερό, προετοιμάζοντας τις νέες εκλογές. Επειδή η κυβέρνηση αυτή ψήφισε νόμους που δεν άρεσαν καθόλου στους ορθόδοξους Εβραίους, πολλοί από αυτούς την είδαν ως το κακό καταπιεστικό βασίλειο.

Τώρα έχει πέσει, και μετά πρέπει να έρθει ο Μασιάχ, στον οποίο ο κ. Νετανιάχου θα παραδώσει τα κλειδιά της Ιερουσαλήμ. Πριν από εκείνη τη στιγμή, όμως, πρέπει να πέσει και κάποιος Νέρωνας στη Δαμασκό, και μετά θα μείνει ένας σωρός από πέτρες από τη Δαμασκό:

"Και αυτό είναι ένα σημάδι για σας, όταν θα δείτε ότι ο ανατολικός Νέρωνας στη Δαμασκό έχει πέσει, το ανατολικό βασίλειο έχει πέσει, και τότε θα έρθει η σωτηρία για το Ισραήλ και θα έρθει ο Μασιάχ Μπεν Δαβίδ".

Αυτή είναι μια προφητεία που έλαβε και μετέδωσε ο ραβίνος Σιμόν Μπαρ Γιοχάι. Η γεματρία των ονομάτων Nero Mizrahi και Bashar al-Assad, συμπίπτουν, οπότε το συριακό φάντασμα δεν έχει ακόμη προσαχθεί στη Χάγη. Αυτό είναι πιθανό να αντιμετωπιστεί από τους συμμάχους αυτού του βρικόλακα, καθώς είναι οι επόμενοι στη σειρά για το δικαστήριο. Και εδώ θα μπορούσε να καταλήξει στα πυρηνικά όπλα, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου