Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η Άγκυρα απειλεί ακόμα και τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα: «Θα πληγούν και αυτές σε περίπτωση πολέμου με τους Έλληνες»

«Θα βρεθούν στο στόχαστρο σε ενδεχόμενη ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας»!

O Τούρκος αναλυτής και βασικό μέλος της επικοινωνιακής ομάδας της τουρκικής κυβέρνησης, Ερντογάν Καρακούς προειδοποίησε της ΗΠΑ ότι οι δυνάμεις τους που σταθμεύουν στην Ελλάδα «θα βρεθούν στο στόχαστρο σε ενδεχόμενη ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας»!

«Εμείς δεν θέλουμε να επιτεθούμε απευθείας στις αμερικανικές μονάδες (στην Ελλάδα)» είπε ο γνωστός τούρκος αναλυτής και απόστρατος της αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς (αριστερά, στην επάνω φωτογραφία, από το YouTube), μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό HABER GLOBAL.

«Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση επίθεσης από την Ελλάδα, τότε να ξέρουν καλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πως ναι, υποχρεωτικά οι πύραυλοί μας θα ενοχλήσουν και τις δυνάμεις των ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Ακολούθως η δημοσιογράφος Σουλτάν Αρινίρ τον ρωτά: «Από τώρα και μετά περιμένετε κάποιο προβοκατόρικο βήμα από την Ελλάδα»;

Και εκείνος απαντά: «Δείτε τώρα τι δήλωσε ο Πούτιν. Στους Ρώσους τουρίστες είπε “μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου μη τυχόν πάτε στα δυτικά της Τουρκίας» (σ.σ. δεν υπάρχει τέτοια επίσημη δήλωση, ούτε μεταδόθηκε κάτι τέτοιο από οποιοδήποτε έγκριτο ρωσικό Μέσο). Δυστυχώς, οι επικεφαλής της Ελλάδας έχουν δείξει πως δεν είναι λογικά άτομα.

Και αυτή την στιγμή ο Μητσοτάκης έδειξε πως δεν είναι λογικό άτομο. Για αυτό τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να προσέχουμε».

1 σχόλιο:

  1. Ο τούρκος αναλυτής λέει πα@@@ιές, αν βγαίνει καί τό λέει επίσημα αυτό από ΤΩΡΑ, ότι ή τουρκία θά χτυπήσει μέ πυραύλους -έστω καί σέ κατάσταση πολέμου,- τίς αμερικανικές βάσεις στήν Ελλάδα
    τότε οι Αμερικάνοι θά πρέπει νά πετάξουν έξω από τό ΝΑΤΟ τήν τουρκία,χθές,
    καί νά κόψουν τόν κώλο τού Ερντογάν... φέτες..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή