Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Δέσποινα Μοιραράκη: Ο γιος της αποχαιρετά τον Γιάννη Κοντούλη - «Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»

 Δέσποινα Μοιραράκη: Ο γιος της αποχαιρετά τον Γιάννη Κοντούλη

Η ανάρτηση στα social media
Instagram

Ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Κοντούλη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κοινές οικογενειακές φωτογραφίες με τη μητέρα του και τον Γιάννη Κοντούλη.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε ο Τάσος Μοιραράκης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό»

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ανέφερε νωρίτερα η Δέσποινα Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους. «1/6/2011 – 1/6/2022 Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary», έγραφε στη λεζάντα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου