Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

O.Y.A. Αποκαλύπτουμε την Τουρκική προβοκάτσια, καμία σχέση με ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια μεταναστών στο Έβρο .

Τα μέλη της ομάδας ¨ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ¨ έχουν επιλεγεί μεταξύ άλλων για το σεβασμό τους στα ανθρώπινα δικαιώματα . Δεν μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά αφού , πολλοί εξ αυτών , για όλοι τους τη ζωή ως ένστολοι , τούτα τάχθηκαν να προστατεύουν.

Η αποστολή τους , που θα μπορούσε να είναι αποστολή οποιουδήποτε έλληνα που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας του , για το μέλλον των παιδιών του , είναι ο εντοπισμός ΜΟΝΟ των δουλεμπόρων και των επικεφαλών των καραβανιών που εισέρχονται με ρυθμούς ακατάπαυστης αιμορραγίας από τον Έβρο κυρίως , στη χώρα μας .
Στα πλαίσια αυτά , μέλος της Ομάδας ( ανώτερος ε.α αξιωματικός του στρατού ) παρέχει συγκεκαλυμμένα πληροφορίες στις Ελληνικές και στις Τουρκικές αρχές προκειμένου να εποπτεύσουμε την αποτελεσματικότητά τους και την ειλικρίνειά τους .
Τούτο πράξαμε π.χ αρχές Ιουνίου 2018 όταν σε νησίδα εντός του Δέλτα του ποταμού Έβρου στην περιοχή του Φυλακτού είχαμε ¨μαντρώσει¨ ομάδα 23 μεταναστών ( μεταξύ αυτών και 6 παιδιά ) . Καλέσαμε την υπηρεσία της Π.Ε. Έβρου, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Με βάσει τα ανωτέρω η αναφορά της τούρκικης εφημερίδας DAILY SABAH www.dailysabah.com/turkey/2019/05/30/migrants-tortured-by-greek-police-illegally-pushed-back-to-turkey , σκοπό έχει ( αφού προπαγανδίζει ) να διευκολύνει την δουλειά των δουλεμπόρων .
Τι ακριβώς συμβαίνει :
Το βαθύ Τουρκικό κράτος θέλει εκείνο να έχει τον απόλυτο έλεγχο της παράνομης διακίνησης μεταναστών από Τουρκία σε Ελλάδα προκειμένου να αυξομειώνει την πολιτική πίεση στην ΕΕ . Έτσι , όταν η διακίνηση γίνεται υπό την επιμέλεια τρίτων , βρίσκει την ευκαιρία να δείξει νομιμότητα , δείτε εδώ : gr.euronews.com/2019/05/29/tourkia-exarthrosi-kyklomatos-diakinisis-anthropon
Τούτη όμως την Πολιτική της Τουρκίας φαίνεται ότι χαλάνε οι δράσεις των «ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» στον Έβρο και στην ευρύτερη περιοχή . tvxs.gr/news/ellada/erotimata-gia-toyrkiko-binteo-poy-deixnei-ksylodarmo-metanaston-apo-ellines-astynomikoys
Ο μόνος τρόπος συνεπώς είναι η προπαγάνδα προκειμένου να αναγκάσουν τις Ελληνικές αρχές να ¨κυνηγήσουν¨ έλληνες πατριώτες που κάνουν την δουλεία ,που άλλοι θα έπρεπε να κάνουν καλύτερα .
Προδοσία όμως υπάρχει και των έσω , όταν πρόσφατα η γνωστή Ομάδα ellinikahoaxes.gr www.ellinikahoaxes.gr/2018/11/21/star-chanel-more-fake-news/ προσπάθησε να πείσει την Τουρκική Πλευρά ότι δεν υπάρχει αντίδραση των πολιτών στον Έβρο απέναντι στην παράνομη μετανάστευση κι ότι , ¨ελεύθερα¨ και ανεμπόδιστα μπορεί το Βαθύ Τουρκικό κράτος να προβαίνει σε επιχειρήσεις ξεφορτώματος μεταναστών στην Ελλάδα . http://paratiritis-news.gr/article/195431/Apo-ton-pato-tou-pio-bromerou-bothrou
Φυσικά , σ όλο αυτό το ¨παιχνίδι¨ καμία εμπλοκή δεν έχει ούτε ποτέ είχε η Ελληνική αστυνομία . Αντιθέτως η αντίδραση της σ όλο αυτό είναι ¨υποτονική¨ χαρακτηριζόμενη από μια ¨ανορεξία¨
Τα συμπεράσματα δικά σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Γραμματέας )
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου