Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Τρομοκράτης στο Σταθμό λεωφορείων στην Ιερουσαλήμ : Το έκανα για τον Αλλάχ!

Ο τρομοκράτης που ήταν υπεύθυνος για τη βομβιστική επίθεση την Κυριακή το απόγευμα, στην είσοδο του κεντρικού σταθμού των λεωφορείων της Ιερουσαλήμ, υπογράμμισε τα σχέδιά του για επίθεση εναντίον των Εβραίων "Για χάρη του Αλλάχ" σε μια θέση στο Facebook λίγα μόνο λεπτά πριν από το περιστατικό.Scene of Jerusalem stabbing attack
Η αστυνομία εντόπισε τον τρομοκράτη από την επίθεση της Κυριακής που είναι κάτοικος της Παλαιστινιακής Αρχής,24 ετών, ο Yassin Abu Al-Keraa.
Το τηλεοπτικό πλάνο κλειστού κυκλώματος από τη σκηνή δείχνει ότι ο τρομοκράτης πλησιάζει έναν ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο του κεντρικού σταθμού λεωφορείων στην Ιερουσαλήμ και αφαιρώντας το παλτό του - μόνο για να τραβήξει ξαφνικά ένα μαχαίρι και να μαχαιρώσει έναν φρουρό που στέκεται κοντά. Ο Abu Al-Keraa έφυγε από τη σκηνή αμέσως μετά το μαχαίρωμα του φρουρού.
Ο φύλακας, ηλικίας περίπου 35 ετών, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, υποφέρει από τραυματισμό στη καρδιά. Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Shaarei Tzedek στην Ιερουσαλήμ.
Λίγο πριν από την επίθεση, ο τρομοκράτης, κάτοικος της ελεγχόμενης από την Παλαιά πόλη Σέχεμ (Nabulus) στη Σαμαριά, ο Αμπού Αλ-Κεράα έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι ήλπιζε να «σηκώσει το πανό» για «το καλό του Αλλάχ».
 "Για το καλό του Αλλάχ ξεσηκωθήκαμε, θέλουμε να ανεβάσουμε το πανό ... για να αφήσουμε άλλη μια φορά την θρησκεία μας ,το Ισλάμ και να ξαναζήσουμε στο τζαμί Al Aqsa,(Τέμενος του Ομάρ) στο Όρος του Ναού".
"Αφήστε το αίμα μας να χυθεί - γιατί δεν έχει σημασία να χυθεί το αίμα του για την πατρίδα μας, για την Ιερουσαλήμ και για το τζαμί Al Aqsa".

Οι αρχές λένε ότι η Al-Keraa είχε λάβει νόμιμα προσωρινή άδεια διαμονής,
έξω από την Ιερουσαλήμ, αλλά δεν επιτρέπεται να διαμένει στην ίδια την Ιερουσαλήμ.
Λίγο μετά την επίθεση, η οποία έλαβε χώρα περίπου στις 2:15 μ.μ., οι δυνάμεις ασφαλείας έσπευσαν στη σκηνή του μαχαιρώματος και συνελήφθει ο Abu Al-Keraa, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε για ανάκριση.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.