Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ για την Ελλάδα! Αλλάζουν τα πάντα…Μία αινιγματική ανακοίνωση αναμένουν εντός των επομένων ημερών, καθώς φαίνεται πως την Κυριακή η Τουρκία και το Ισραήλ θα ανακοινώσουν την απόφαση για εξομάλυνση των διπλωματικών σχέσεων τους, αφήνοντας πίσω μία περίοδο κρίσης, που ξεκίνησε το 2010, με την έφοδο εναντίον ενός τουρκικού πλοίου που είχε εισέλθει στη Γάζα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ένα αξιωματούχος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών και ένας ειδικός απεσταλμένος του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, θα συναντηθούν την Κυριακή, προκειμένου να προχωρήσουν στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz ανέφερε πως οι διαπραγματευτές του ζητήματος θα συναντηθούν την Κυριακή σε ουδέτερο έδαφος και συγκεκριμένα σε ευρωπαΪκή πρωτεύουσα.
Η Χουριέτ προσθέτει πως η συμφωνία προβλέπει και ανταλλαγή πρεσβευτών μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα.

Η εξέλιξη αυτή είναι δραματική για τη χώρα μας, καθώς αποκτά έναν σύμμαχο μετά από ένα διάστημα απομόνωσης. Επιπλέον ο σύμμαχος αυτός θα βρίσκεται στη Μεσόγειο Θάλασσα κι ενδέχεται να πυροδοτήσει το θράσος των Τούρκων, οι οποίοι ενδέχεται να κλιμακώσουν για μία ακόμη φορά τις προκλήσεις τους στο Αιγαίο.
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/71731-dramatiki-ekseliksi-gia-tin-ellada-allazoun-ta-panta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου