Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η Δύση παίζει με την Κριμαία και τις κυρώσεις στη Ρωσία.

Σε άρθρο γνωστού γερμανού δημοσιογράφου,στην εφημερίδα Die Zeit αναφέρεται η ιδέα του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγιερ ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αποσυρθεί από τα σύνορα της Ρωσίας,ενώ θα πρέπει οι χώρες της Δύσης να αναγνωρίσουν την ένταξη της χερσονήσου Κριμαίας στην Ρωσία,αφού ήταν Ρωσικό έδαφος από την εποχή του Σοβιετικού ηγέτη Νικίτα Χρουστσόφ και της Αγίας Αικατερίνης.Запад разыгрывает «карту» Крыма

Ακόμα κι αν οι κυρώσεις στη Ρωσία επεκταθούν για άλλα 50 χρόνια,η Ρωσία δεν πρόκειται να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανική επικράτεια.
Η Γερμανία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία επειδή θέλει να έχει επιρροή στην Ουκρανία.Θέλει να εξαρτάται η Ουκρανία από τη Δύση και να φύγει από την επιρροή της Ρωσίας.
Ακόμα οι Δυτικοί ελπίζουν ότι η Ρωσία θα "σπάσει" οικονομικά και θα επιστρέψει την Κριμαία.
Η Γερμανία θέλει να ελέγχει την ΅Ευρωπα'ι'κή ήπειρο γιατί πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα ασχοληθούν περισσότερο με τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Κίνα.Οι ΗΠΑ χρειάζονται ένα βοηθό στην Ευρώπη και αυτό το ρόλο θέλει να τον παίξει η Γερμανία,η οποία εκτελεί τις διαταγές των ΗΠΑ.
Ελπίζουν ότι κατά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου,θα προκαλέσουν κοινωνικές ταραχές στη Ρωσία,δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου της ΚΑΚ Igor Shishkin.
http://svpressa.ru/politic/article/151231/?rpop=1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SV PRESSA: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου