Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Διαλύεται η Μεγάλη Βρετανία μετά το Brexit;

ΣΧΟΛΙΟ : Aκόμα μία προφητεία έρχεται στην επικαιρότητα."Αγγλία μόνο στους Σάξωνες"Αν φύγει η Σκωτία από την Μ.Βρετανία τότε πάμε προς επαλήθευση και άλλων προφητειών.Η εποχή είναι κοσμογονική.

ΣΧΟΛΙΟ : Με τα κείμενα που παραθέσαμε όλες αυτές τις μέρες προσπαθήσαμε να σας προετοιμάσουμε για τα γεγγονότα που έρχονται.Ο Αγιος Πα'ί'σιος για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε,το πουλόβερ της ΕΕ άρχισε να ξηλώνεται,οι αγορές πέφτουν σε όλο τον κόσμο και αυτό που αναμένεται είναι πλέον μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που στην Ελλάδα θα φέρει Οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Κυριακό Μητσοτάκη.Είναι εποχή κοσμο'ι'στορικών γεγγονότων και συνιστούμε Μετάνοια και άμμεση προσφυγή στους πνευματικούς.Υπάρχει και συνέχεια με εξόδους χωρών από την ΕΕ και θα την δούμε στο μέλλον.

Σαρωτικές αλλαγές ακόμα και στην ίδια την υπόσταση της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται ότι πυροδοτεί η επικράτηση του Brexit στο δημοψήφισμα της Πέμπτης.

Ενδεικτική η δήλωση της πρωθυπουργού της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον η οποία στις πρώτες της δηλώσεις για το αποτέλεσμα υπογράμμισε με νόημα ότι οι Σκωτσέζοι βλέπουν το μέλλον τους στους κόλπους της ΕΕ.


«Η ψηφοφορία εδώ καθιστά σαφές ότι οι Σκωτζέζοι βλέπουν το μέλλον τους στους κόλπους της ΕΕ», δήλωσε η Στέρτζον.

«Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Σκωτία μίλησε και μίλησε αποφασιστικά», σημειώνει σε ανακοίνωσή της επαναφέροντας εμμέσως την ανάγκη για διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος σχετικά με την απόσχιση της Σκωτίας από τη Μεγάλη Βρετανία.
Διαλύεται η Μεγάλη Βρετανία μετά το Brexit;
Και σαν να μην έφτανε ο «πονοκέφαλος» των Σκωτσέζων, ήρθε και ο πρόεδρος του Σιν Φέιν Τζέρι Ανταμς να δηλώσει ότι η βρετανική ψήφος υπέρ του Brexit «ενισχύει την υπόθεση» του δημοψηφίσματος για μία ενωμένη Ιρλανδία.

Παράλληλα αναμένεται η αντίδραση του πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον καθώς δεν αποκλείεται η παραίτησή του, παρά την έκκληση δεκάδων ευρωσκεπτικιστών βουλευτών των Τόρις να παραμείνει.
http://www.protothema.gr/world/article/589633/dialuetai-i-megali-vretania-meta-to-brexit/

Ντόμινο εξελίξεων: Σκωτία και Βόρεια Ιρλανδία θέλουν να μείνουν στην ΕΕ -Ζητούν δημοψήφισμα για απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί το Brexit, αφού, πέραν όλων των άλλων πολιτικών συνεπειών, ενδεχομένως να προκαλέσει και απόσχιση της Σκωτίας και της Βόρειας Ιρλανδίας! Ηδη οι δύο περιοχές έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα ότι οι ίδιες βλέπουν το μέλλον τους στην ΕΕ.
Η Σκωτία βλέπει το μέλλον της στους κόλπους της ΕΕ. Αυτό δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός της Νίκολα Στέρτζον, μετά την ψήφο των Σκωτζέζων υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, την ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου ψήφισε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ στο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες στη Βρετανία.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pixabay
"Η ψηφοφορία εδώ καθιστά σαφές ότι οι Σκωτζέζοι βλέπουν το μέλλον τους στους κόλπους της ΕΕ", δήλωσε η Στέρτζον.
"Αναμένουμε το τελικό αποτέλεσμα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Σκωτία μίλησε και μίλησε αποφασιστικά", σημειώνει σε ανακοίνωσή της.
Βόρεια Ιρλανδία: Δημοψήφισμα για μία ενωμένη Ιρλανδία;
Το Σιν Φέιν, η πρώην πολιτική «βιτρίνα» του IRA κάλεσε νωρίς το πρωί σε διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ένωση της Ιρλανδίας μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ του Brexit, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης.
Το Σιν Φέιν τονίζει ότι το δημοψήφισμα για την Ευρωπαϊκή Ενωση «έχει τεράστιες συνέπειες στη μορφολογία του βρετανικού κράτους», δεδομένου ότι η Σκωτία και η Βόρεια Ιρλανδία ψήφισαν υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
http://www.iefimerida.gr/news/274122/ntomino-exelixeon-skotia-kai-voreia-irlandia-theloyn-na-meinoyn-stin-ee-zitoyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου