Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Lady Gaga: Συναντήθηκε με τον Δαλάι Λάμα και ενόχλησε το Πεκίνο [εικόνες]

Lady Gaga: Συναντήθηκε με τον Δαλάι Λάμα και ενόχλησε το Πεκίνο [εικόνες] - Κεντρική Εικόνα
Στο πλαίσιο της Διάσκεψης των Δημάρχων των ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Lady Gaga συνάντησε τον Δαλάι Λάμα και μίλησαν για την ευγένεια και την ελπίδα. Η κουβέντα τους κράτησε περίπου 20 λεπτά και η ποπ τραγουδίστρια έθεσε μία σειρά από ερωτήματα που είχε επιλέξει από τα social media και αφορούσαν τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο.

Η συνέντευξη της τραγουδίστριας με τον 81χρονο Δαλάι Λάμα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Facebook και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, gagadaily.com, ενώ ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram για τους 17,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

Ωστόσο, η συνομιλία αυτή, φαίνεται πως εξόργισε το Κομουνιστικό Κόμμα της Κίνας. Δημοσιεύματα στην Apple Daily αναφέρουν ότι η διάθεση των τραγουδιών της Lady Gaga απαγορεύτηκε στο διαδίκτυο της χώρας από τη Δευτέρα με τη Lady Gaga να κηρύσσεται persona non grata στην χώρα.
Μέχρι στιγμής, η 30χρονη τραγουδίστρια δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην απαγόρευση της, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Πεκίνο καταφέρθηκε εναντίον της. Το 2011 η Κίνα είχε απαγορεύσει έξι τραγούδια από το album της Born This Way για τα μηνύματα που προωθούσαν. Να συμπληρώσουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν αποκλειστεί από τη χώρα, όπως οι Maroon 5, Bjork και Oasis που θεωρούνται άτυποι σύμμαχοι του Δαλάι Λάμα μετά από συναντήσεις ή συναυλίες υπέρ της ανεξαρτησίας του Θιβέτ.
http://www.koolnews.gr/showbiztv/lady-gaga-synantithike-me-ton-dalai-lama-kai-enohlise-pekino-eikones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου