Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κάτι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ για την Ευρώπη…Τον κώδωνα του κινδύνου για ένα άμεσο πολεμικό επεισόδιο έκρουσε ο ηγέτης του βουλγαρικού κόμματος, «Ατάκ», Βόλεν Σιντέροφ, ο οποίος προειδοποίησε πως η διάλυση της Ε.Ε., λίγο μετά το Brexit, θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Μάλιστα προειδοποίησε πως οι Βούλγαροι και οι χώρες των Βαλκανίων θα είναι τα πρώτα θύματα που θα πέσουν στον πόλεμο αυτό.

«Η Βρετανία ήταν πάντοτε ένα υποβρύχιο των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη, για έναν πιθανό πόλεμο», δήλωσε ο Σιτνέροφ. «Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Αμερικανοί, προφανώς, ετοιμάζουν κάτι τρομερό για την Ευρώπη. Εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές η Χίλαρι Κλίντον, θα κυριαρχήσουν τα ‘γεράκια’ που θέλουν να ξεσκονίσουν τα όπλα. Σε μια πρώτη γραμμή κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα είμαστε εμείς τα πρώτα θύματα»
Οι Βούλγαροι είναι άμεσοι σύμμαχοι των Ρώσων και για να πλήξουν τη Ρωσία, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν πρώτα σε αυτούς. Όμως, σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος στα Βαλκάνια, δύσκολα δε θα επεκταθεί στις υπόλοιπες γειτονικές χώρες, οι οποίες θα απειληθούν εξίσου.

Οι ΗΠΑ έχασαν τον μεγαλύτερο σύμμαχό τους στην Ε.Ε. και αυτή την ώρα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον γερμανικό παράγοντα, ο οποίος εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Εφόσον λοιπόν η Ε.Ε. είναι άχρηστη στις ΗΠΑ, τότε ενδέχεται να διαλύσει την Ένωση.
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/71963-oi-ipa-etoimazoun-kati-tromaktiko-gia-tin-europi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου