Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Το Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο θα γίνει στην Κομοτηνή.

Το ανακοίνωσε ο Λεβέντ Σαδίκ, σε γεύμα κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, σε Θρακιώτες Μουσουλμάνους επιχειρηματίες – Τεράστια ποσά διακινούνται για αγορές βαμβακιού, καπνού, κερασιών κ.λπ. 
Sadik-Levent-1
Χοντρό παιχνίδι του αρχιπράκτορα της Τουρκίας στη Θράκη Λεβέντ Σαδίκ.

Ο γιος του «Ντενκτάς της Θράκης» Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και μελλοντικός πολιτικός ηγέτης του τουρκόφιλου DEB, παρέθεσε Ιφτάρ (το γεύμα στη διάρκεια του Ραμαζανιού, μετά τη δύση του ηλίου).
Εκεί, έδειξε τις ιάσεις για «οικονομικό προσηλυτισμό» των μουσουλμάνων της Θράκης, προκειμένου να τους εντάξει σταδιακά στον στρατό αντιδρώντων που θα επιδιώξουν την ανεξαρτητοποίηση της.
Ο Σαδίκ, εξάλλου, δημιουργεί το προφίλ μελλοντικού πολιτικού ηγέτη που θα συνενώσει όλες τις φιλοτουρκικές δυνάμεις στα Βαλκάνια.
Όντας ο ίδιος επιτυχημένος επιχειρηματίας (χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει κανείς από πού άντλησε τα τεράστια ποσά, ώστε να είναι ο νούμερο 1 αγοραστής ελληνικού βαμβακιού, να επενδύει εκατομμύρια ευρώ σε καπνά και κεράσια…), στο πλαίσιο του Ιφτάρ που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, κάλεσε Θρακιώτες μουσουλμάνους επιχειρηματίες.
Μάλιστα, ανακοίνωσε όπ η επόμενη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Τουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, στα τέλη Ιουλίου στην Κομοτηνή.
Ο Λεβέντ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη οι Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες να οργανωθούν, ιδρύοντας παράλληλα συλλόγους που θα μπορούν να συνδέουν τους ίδιους με την Τουρκία, ώστε να ταξιδεύουν ευκολότερα τα εμπορεύματά τους.
«Στη Θράκη οι Τούρκοι έχουν στήσει ένα πολύ ισχυρό υπόγειο ταμπλό, όπου επενδύουν εκατομμύρια ευρώ.
Από τη μία υπάρχουν οι ψευτομουφτήδες, ο πρόξενος Αλί Ριζά Ακιντζί και το τουρκόφιλο DEB, και από την άλλη έχουν ξεκινήσει οι όλο και συχνότερες εμφανίσεις του Λεβέντ Σαδίκ, που το προφίλ του είναι βγαλμένο από τους ρόλους των πλουσίων στα τουρκικά σίριαλ…» αναφέρει πηγή της «δημοκρατίας».

Αρ. Μάτιος
http://elthraki.gr/2016/06/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου