Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Γιατί υπάρχουν στρατεύματα των Ηνωμένων Εθνών σε αμερικανικό έδαφος;

Τις τελευταίες ημέρες το Διαδίκτυο έχει γεμίσει με αναφορές και φωτογραφίες από στρατιωτικά οχήμτα του ΟΗΕ που βρίσκονται στο Αμερικανικό έδαφος.UN_vehicles_have_been_spotted_in_Virginia

Τα περισσότερα έχουν αντοπιστεί στη Βιρτζίνια και ο κόσμος συνδέει αυτή την κίνηση με συγκλονιστικά γεγγονότα τα οποία θα γίνουν.
Τα λευκά φορτηγά έχουν λάστιχα για διαδρομές σε χωματόδρομους και είναι τύπου Pit-Bull VX SWAT.
Ο Jeff Stern δημοσίευσε φωτογραφίες των οχημάτων στο Facebook.
Από το 2012 τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης φωνάζουμε ότι υπάρχουν ξένοι στρατιώτες στις ΗΠΑ,πολλές φορές με τη στολή του ΟΗΕ.Ανάμεσά τους βρίσκονται και Ρώσοι στρατιώτες.Περισσότεροι από 36.000 στρατιώτες, από 30 χώρες του ΝΑΤΟ,συμμετείχαν τον Οκτώβριο του 2015 στην άσκηση 
“TRIDENT JUNCTURE”σαν συνέχεια της άσκησης  Jade Helm 15.

 The United Nations Is positioning for the takeover of the United States.

Το εθνικό έλλειμα των ΗΠΑ είναι 22 τρισεκατομμύρια δολάρια. ενώ το χρέος έχει φτάσει το $1.5 τετρακις δισεκατομμύρια.Εν ολίγοις, ο οικονομικός Αρμαγεδδώνα θα μπορούσε να συμβεί οποιαδήποτε μέρα.Μια οικονομική κατάρρευση επικών διαστάσεων,θα δώσει το έναυσμα για τις κοινωνικές αναταραχές.
Γι αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι τα στρατεύματα του ΟΗΕ βρίσκονται στις ΗΠΑ.
Isn't it time to start paying attention to UWEX?
Δεν είναι ώρα να αρχίσουμε να δίνουμε  προσοχή στην άσκηση  UWEX;
Η άσκηση Jade HELM 15 ασχολήθηκε με τον εγκλεισμό των Αμερικανών αντιφρονούντων. Ft. Lauderdale dissident extraction drill executed on March 27, 2015. These images should haunt all Americans.
Έχω γράψει ότι η άσκηση UWEX 16 είναι κατ ' ουσίαν,η συνέχεια της άσκησης Jade Helm 16. Στην άσκηση αυτή, σήμερα λαμβάνει χώρα στο Τέξας, σε ιδιόκτητες περιοχές.
y.

 http://www.thecommonsenseshow.com/2016/06/28/why-are-un-troops-on-american-soil/

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου