Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

TO ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ…

ljkhlkjhl
Μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης »Ισλαμικό Κράτος Ιράκ Συρίας» ( ISIS)  ισχυρίζονται για από αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ομάδα τους είναι τώρα στη Ρώμη.

Oι λογαριασμοί τους στα μέσα ενημέρωσης με γνωστούς δεσμούς με την ISIS μεταφέρουν απειλητικά μηνύματα και εικόνες, από το »Ισλαμικό Κράτος» που έχει εξαπλωθεί στη Ρώμη και είναι έτοιμο να επιτεθεί.
Οι εικόνες περιλαμβάνουν χειρόγραφες σημειώσεις της ISIS με συνθήματα από φωτογράφιση σε συγκεκριμένα γνωστά μέρη  της Ρώμης  για να αποδείξουν ότι βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.
Σε ένα tweet του λογαριασμού Jihad διαβάζουμε:
«Τώρα δρούμε με τις φωτογραφίες σας στο δρόμο  … σύντομα θα δράσουμε με τα κοφτερά μαχαίρια μας … το μέλλον δεν είναι μακριά.»
545464
Το Ισλαμικό Κράτος έχει κάνει απειλές κατά της Ιταλίας για μήνες τώρα, λέγοντας ότι ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Ρώμη. Μετά τις επιθέσεις  στο Παρίσι, η Ιταλία έχει συστήσει κοινή αντιτρομοκρατική ομάδα εργασίας με την Αλβανία για να εκπαιδεύσουν τους αστυνομικούς από πιθανές επιθέσεις. Θα τοποθετηθούν  επίσης εκατοντάδες στρατιώτες σε περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο. (memri/foxnews/rt)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου