Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο επισκέφτηκαν στελέχη της εταιρείας Kalashnikov.

AK74M_FAB_Defense_tuning_(1)
Το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) στο Αίγιο επισκέφτηκαν την περασμένη Παρασκευή 24 Απριλίου Ρώσοι αξιωματούχοι της υπηρεσίας Rosoboronexport και της εταιρείας Kalashnikov.

Οι Ρώσοι αξιωματούχοι μετέβησαν στο εργοστάσιο με δύο ελικόπτερα τα οποία προσγειώθηκαν στο χώρο του εργοστασίου και συνοδεία του Έλληνα Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ.
Οι Ρώσοι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις παραγωγικές δυνατότητες του εργοστασίου στον τομέα της κατασκευής φορητού οπλισμού καθώς και των πυροβόλων που κατασκευάζονται στο Αίγιο.
Οι Ρώσοι αξιωματούχοι συζήτησαν με στελέχη του εργοστασίου για την υποδομή, την τεχνογνωσία, τα ποιοτικά επίπεδα που ακολουθεί το εργοστάσιο και εντυπωσιάστηκαν από την υποδομή και την τεχνογνωσία που κατέχει το λιγοστό πλέον προσωπικό του εργοστασίου αφού με τις εθελούσιες αποχωρήσεις έχει συνταξιοδοτηθεί σημαντικό μέρος του προσωπικού.

Η επίσκεψη των Ρώσων αξιωματούχων εντάσσεται στο πλαίσιο της πιθανής συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας για την κατασκευή στην χώρας επιθετικών τυφεκίων της εταιρείας Kalashnikov.   http://www.viadiplomacy.gr/to-ergostasio-ton-eas-sto-egio-episkeftikan-stelechi-tis-eterias-kalashnikov/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου