Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Mυστηριώδη λευκά στρατιωτικά λεωφορεία μεταφέρονται στην Καλιφόρνια ,μεγάλη κινητοποίηση από την FEMA.O πραγματικός λόγος των ασκήσεων στις ΗΠΑ.

Στο πρώτο βίντεο παρακάτω θα δείτε την μεταφορά λευκών στρατιωτικών λεωφορείων με μαυρισμένα παράθυρα κατευθύνονται νότια προς την Βόρεια Καρολίνα και προορίζονται για τη μεταφορά κρατουμένων και  πιθανών αντιφρονούντων.Στο 2ο βίντεο παρακάτω θα δείτε τα τρένα της <<FEMA με δεσμά.>>μιά θεωρία συνωμοσίας που χρονολογείται εδώ και 10 χρόνια.Το καραβάνι      με τα μυστηριώδη λεωφορεία παρατηρήθηκε ανατολικά της Raleigh, στη Βόρεια Καρολίνα και είχε Κυβερνητικές ετικέτες.Τα Τα 8 λεωφορεία μπορούν να μεταφέρουν 60+ άτομα το καθένα.Στο 2ο   βίντεο που ακολουθεί μας λένε μια ιστορία ,που αναφέρθηκε από τον SHTFPlan στον Dave Hodges ο οποίος έλαβε μια ανώνυμη επιστολή από κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι στο Texas Rangerπου           είπαν για το δυσοίωνο με τα <<FEMA τρένα με δεσμά >>που ετοιμάζονται να μεταφέρουν mwmb.jpg     ΕΠΊΣΗΣ κρατουμένους, αν και μας λέει ότι οι φυλακισμένοι που θα μεταφερθούν είναι μέλη της ΊΣΙΔΑΣ και θα συλλαμβάνονται στην Αμερική. Σύμφωνα με την ανώνυμη επιστολή ISIS έχει     αρκετή δύναμη πυρός στο Τέξας, για να πάρει πάνω από μια μικρή πόλη. Όπως εξηγείται σαφώς στο 2ο βίντεο, να λάβουμε αυτή την επιστολή (αποσπάσματα από κάτω) υπόψιν μας.Γεια σας,είμαι ο κ. Hodges, ήμουν στους Texas Ranger για αρκετό καιρό, και ως εκ τούτου, είμαι κοινωνός μεγάλου     μέρους του τι συμβαίνει ,όσον αφορά το κατάστημα Midland Walmart που έκλεισε, και την παρουσία   της ΊΣΙΔΑΣ στο Τέξας και τις προετοιμασίες μας για την καταπολέμηση των απειλών των ανταρτών.


Ο κύριος λόγος που γράφω σε σας είναι για να σας ενθαρρύνω να κρατήσετε εγγράφως τα σχετικά με την αυξανόμενη απειλή της διείσδυσης στο Τέξας, και υποψιάζομαι ότι άλλα κράτη μέλη,το    γνωρίζουν  .Η διείσδυση, σας γράφω σχετικά,  δεν είναι μόνο οι ειδικές δυνάμεις που πρόκειται να διεξάγουν συγκεκαλυμμένες ασκήσεις στο κράτος μας, δηλαδή που αφορούν και συμφωνώ μαζί σας, αυτό που περιλαμβάνει τον στρατιωτικό νόμο. Προς το παρόν  μιλάμε για την ISIS και τον κίνδυνο    που θέτουν για όλους μας.Οι πληροφορίες μας υποδεικνύουν ότι έχουν αρκετά ανθρώπινο       δυναμικό και δύναμη πυρός για να υποτάξει μια μικρή πόλη. Η εξαγορά της Midland Walmart από το DHS είναι μια κίνηση εθνικής ασφάλειας, στην οποία μας έχουν πει , σύμφωνα με τις διατάξεις της συνέχειας της κυβέρνησης. Τα κέντρα σύντηξης παρέχουν σχετικές πληροφορίες σχετικά με το τι    είναι να αντιμετωπίσουμε, αλλά η ανταλλαγή πληροφοριών είναι μόνο προς μία κατεύθυνση και αυτό είναι πολύ σχετικό με τις εξελίξεις.

Αμαξοστοιχίες όπως αυτή παρακάτω θα χρησιμοποιηθεί ως «FEMA- θάνατο τρένα» ή είναι απλά «φορείς αυτοκινήτων';

death_trains.jpg
Εμείς περιμένουμε μια επίθεση σε περισσότερες από μία πόλεις,στο Τέξας ή άλλη πόλη από την ISIS και/ή οποιοδήποτε από τους εταίρους. Πιστεύω ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς. Ωστόσο, αυτό καθιστά τις συγκεκαλυμμένες διαδικασίες από ομάδες όπως το Πολεμικό Ναυτικό  και άλλες   δυνάμεις του στρατού.Ο  JH15 λέει ότι είναι πολύ ύποπτο. Δεν χρειαζόμαστε την εισαγωγή ειδικών επιχειρήσεων σε πόλεις του Τέξας. Νομίζω ότι έχετε πιθανώς δίκιο για την πρόθεση να      συλλαμβάνουν πολιτικά ανεπιθύμητους ,λαμβάνοντας υπόψη όσα γνωρίζουμε για τον JH15. Είμαι     της γνώμης ότι όποιοι και αν είναι οι στόχοι της αποστολής του JH15, δεν έχουν τίποτα να κάνουν με την άμεση απειλή. Ως εκ τούτου, δεν προσποιούνται να κατανοήσουν το πλήρες εύρος του JH 15, επειδή  εκτυλίσσονται επιχειρησιακές λεπτομέρειες που είναι σχεδόν αδύνατο να συμβιβαστούν με ό, τι ξέρω ήδη να είναι γεγονός, με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία για το τι συμβαίνει.Επιτρέψτε μου να ρίξει μια βόμβα που έχω δει ότι θα αντιμετωπίσουμε. Υπάρχουν τρένα που διακινούνται σε όλο το Τέξας που έχουν δεσμά και μέσα μερικά αυτοκίνητα. Δεν τα έχω δει  προσωπικά, αλλά ξέρω     άτομα   που τα έχουν δει . Αυτό δείχνει ότι αυτά τα τρένα θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά κρατουμένων που θα μεταφερθούν στο FEMA στρατόπεδα κράτησης.Μας είπαν ότι αυτά τα τρένα   είναι επικριμένο για τη μεταφορά συλληφθέντων που θα είναι ξένοι τρομοκράτες.Δεν είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτή την εξήγηση γιατί η πατρίδα κρατά πολλά μυστικά από εμάς και αυξάνεται όλο και πιο άβολα με την παρουσία τους στο Τέξας, και μπορεί να ετοιμάζονται για «αντιφρονούντες» Αμερικανούς;.Δυστυχώς η Αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει ενημερώσει το κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει,αφού οι ασκήσεις ήταν να ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου,αλλά είναι ήδη σε εξέλιξη,και φυσικά δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτηματικά που σας δημιουργούνται από αυτές τις πληροφορίες.Ευτυχώς  ο DAHBOO777 και ο Doom1 φέρνουν στο προσκήνιο πληροφορίες και που θέτουν  ερωτήσεις ,που πρέπει να αναρωτηθούμεhttp://allnewspipeline.com/Mysterious_White_Buses_Jade_Helm.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου