Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Νότιας Οσετίας και του Ντόνετσκ.

Την Ημέρα της Δημοκρατίας, η οποία γιορτάζεται σήμερα στην NPT, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή. Μιλώντας για την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και της Νότιας Οσετίας. Υπενθυμίζουμε ότι η Νότια Οσετία είναι ένα μερικώς αναγνωρισμένο κράτος. την ανεξαρτησία της Νότιας Οσετίας αναγνωρίζουν σήμερα στη Ρωσία, τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και το Ναούρου.
Установлены дипломатические отношения между Южной Осетией и ДНР

ΥΠΕΞ Ντόνετσκ (δημοσίευση FAN):Το πρωτόκολλο για την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων ολοκληρώνει τη διαδικασία της αμοιβαίας αναγνώρισης και ρυθμίζει την ανταλλαγή διπλωματικών αντιπροσώπων σε επίπεδο πρεσβευτών, η οποία θα αυξήσει το επίπεδο της διασύνδεσης μεταξύ των υπουργείων.
Press-Η υπηρεσία του Προέδρου της Νότιας Οσετίας ανέφερε ότι ο Ανατόλι Bibilov υποστήριξε τη Συνθήκη Φιλίας, Συνεργασίας και Αμοιβαίας Βοήθειας που την υποστηρίξει με την υπογραφή του και ο επικεφαλής της DNR, Αλέξανδρος Zakharchenko.
Από το έγγραφο:Η σύμβαση συνάπτεται με βάση την επιθυμία να αυξήσουν τις σχέσεις μεταξύ του Ντόνετσκ (DNI) και της Νότιας Οσετίας( RSO) σε ένα ποιοτικά νέο επίπεδο, και λαμβάνοντας υπόψη τα θεμελιώδη εθνικά συμφέροντα των λαών των δύο χωρών.

Η σύμβαση  υπογράφηκε μέχρι το 2027, με τη δυνατότητα επέκτασης της διάρκειας της.
Το έγγραφο υπεγράφη κατά τη διάρκεια επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Νότιας Οσετίας στη Δημοκρατία του Ντόνετσκ. Κατά τη διάρκεια των εορτασμών στο Ντόνετσκ παρεβρέθηκαν περίπου 50 χιλιάδες κατοίκοι του DNI, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων. Νόμος και τάξη στους δρόμους του Ντόνετσκ, για την παροχή, περίπου 700 αξιωματικοί επιβολής του νόμου στη διάρκεια της ημέρας βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

https://topwar.ru/115408-ustanovleny-diplomaticheskie-otnosheniya-mezhdu-yuzhnoy-osetiey-i-dnr.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.