Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Έρχεται ο μεγάλος σεισμός στις ΗΠΑ; Η ανατολική πλευρά στο "Δαχτυλίδι της φωτιάς"κουνιέται συνέχεια τις τελευταίες μέρες στον Ειρηνικό Ωκεανό..

Μια επίσκεψη στον ζωντανό χάρτη σεισμών του  Global Indents, βρίσκει ένα μεγάλο μέρος live_earthquake_map.pngολόκληρου του ανατολικού μισού του δακτυλίου της φωτιάς,γεμίζει με σεισμούς τις τελευταίες 24 ώρες όπως φαίνεται στο παραπάνω screenshot.

. Όπως αναφέρει η Strange Sounds σε αυτή την πρόσφατη ιστορία, το ηφαιστειακό συγκρότημα Tanaga δεν ξέσπασε για περισσότερο από εκατό χρόνια, χρονολογώντας από το 1914, είναι αυτές οι τελευταίες εκρήξεις περισσότερες ενδείξεις, ότι ένας μεγάλος σεισμός έρχεται στο μέλλον μας;
Η νέα ιστορία στο CBS Evening News, αναφέρει ότι οι επιθέσεις καρχαριών, κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνιας, αυξάνονται ,οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι ,μεγάλοι, λευκοί , σύμφωνα με την ιστορία τους. Όπως ανέφερε ο Steve Quayle στο SQnote "όταν βλέπετε τους καρχαρίες να μαζεύονται κατά μήκος της δυτικής ακτής" μαζικά ", να ξέρετε ότι « ο μεγάλος σεισμός  »είναι κοντά!
Όπως βλέπουμε στα screenshots κάτω από έναν τεράστιο αριθμό σεισμών,  χτυπούν τον πλανήτη στις 8 Μαΐου μόνο, ειδικά κατά μήκος του δακτυλίου της φωτιάς, έχουμε περισσότερη απόδειξη ότι ο πλανήτης «κουνιέται, χτυπάει και κυλάει» με πάνω από 100 σεισμούς που τεκμηριώνονται μόνο μέσα σε 12 ώρες.Casc_sub_zone.jpg

may_8_quakes_pt_2.PNG
Όπως ακούμε στο 2ο βίντεο παρακάτω, οι ισχυροί σεισμοί στην Αλάσκα ασκούν πλέον μεγαλύτερη πίεση στη Ζώνη Cascadia, μια περιοχή ακριβώς έξω από τη δυτική ακτή της πολιτείας της Ουάσινγκτον, που εκτείνεται από τον Καναδά μέχρι τη βόρεια Καλιφόρνια, που έχει μακρά Προειδοποιηθεί για καθυστέρηση, για έναν τεράστιο σεισμό που θα μπορούσε να προκαλέσει όλεθρο από τη δυτική ακτή στην ανατολική ακτή.

Όπως αναφέρθηκε στην ANP στις 8 Μαρτίου 2016, ένας ισχυρός σεισμός στη ζώνη υποδιπλασιασμού Cascadia, επίσης μέρος του «αφύπνισης» του δακτυλίου της φωτιάς, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα καταστροφικό τσουνάμι, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σειρά από διαδοχικά γεγονότα που θα επηρρεάσουν σοβαρά τις ΗΠΑ από τη Δυτική ακτή προς την Ανατολική. Από εκείνη την ιστορία 2016 ANP .:
* ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ: 6.8 ΣΕΙΣΜΟΣ  ΣΤΑ ΝΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΝΟΥΑΤΟΥ όπως αναφέρεται στο 3ο βίντεο παρακάτω από το DutchSinse. *
Στο τελικό βίντεο παρακάτω, ο πάστορας, Paul Begley, μας προειδοποιεί ότι τα αποκαλυπτικά σημάδια της Αποκάλυψης στο κεφ. 12 αυξάνονται, στην πλήρη μετάδοσή του κατά 2 1/2 ώρες για όσους μπορεί να το έχουν χάσει.
http://allnewspipeline.com/Ring_Of_Fire_Kicking_Hundred_Plus_Quakes_In_Day.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.