Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Οι Anonymous προειδοποιούν τον κόσμο να «προετοιμαστεί»για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η κακόφημη ομάδα Anonymous κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο- που  προτρέπει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να "προετοιμαστούν" για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο - καθώς οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα συνεχίζουν να κινούν "στρατηγικά κομμάτια στη θέση τους" για μάχη.
"Όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται," λέει η ομάδα στο δυσοίωνο κλιπ- έξι λεπτών- που δημοσιεύτηκε στο YouTube, το Σαββατοκύριακο.
Χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα του Guy Fawkes, οι χάκερ κάνουν αρκετούς ισχυρισμούς σχετικά με τα πρόσφατα στρατιωτικά κινήματα στην περιοχή - και τις υποτιθέμενες προειδοποιήσεις της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας για επικείμενες πυρηνικές επιθέσεις από το Βορρά - καθώς αυτές εκπέμπουν την τρομακτική προφητεία τους.
"Παρακολουθούμε την κάθε χώρα να μεταφέρει στρατηγικά κομμάτια στη θέση της", λέει η οργάνωση, με την περιβόητη ρομποτική φωνή της. "Αλλά σε αντίθεση με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, αν και θα υπάρξουν στρατεύματα εδάφους, η μάχη είναι πιθανό να είναι άγρια, βάναυση και γρήγορη. Θα είναι επίσης καταστροφικός σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. "
Σύμφωνα με τους Anonymous, η δοκιμή -του προέδρου Tραμπ- του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου Minuteman 3 την περασμένη εβδομάδα - σε συνδυασμό με μια πρόσφατη προειδοποίηση από τους Ιάπωνες αξιωματούχους στους πολίτες, λέγοντάς τους να προετοιμαστούν για πιθανή πυρηνική επίθεση - αποδεικνύουν τελικά ότι όλα τα σημάδια δείχνουν μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κίνα έχει καλέσει τους πολίτες της στο έθνος των Ερημίτων να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς οι εντάσεις εξακολουθούν να κλιμακώνονται σε σχέση με το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων τους.
"Αυτός είναι ένας πραγματικός πόλεμος με πραγματικές παγκόσμιες συνέπειες", εξηγεί η ομάδα. "Με τρείς υπερδυνάμεις να έχουν τραβηχτεί στην περιοχή, άλλα έθνη θα εξαναγκαστούν να επιλέξουν πλευρές, έτσι  φαίνονται τα κομμάτια του  σκακιού μέχρι τώρα;"

http://nypost.com/2017/05/08/anonymous-warns-world-to-prepare-for-world-war-3/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEW YORK POST : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.