Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις θα αναλάβουν ταχεία δράση.

                 ΜΟΣΧΑ, 27 Φεβρουαρίου (RIA Novosti) -Οι Airborne Δυνάμεις της Ρωσίας (VDV) θα πρέπει να επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής της αποστολής τους και να είναι έτοιμες να λειτουργήσουν ως δύναμη ταχείας αντίδρασης,δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Shoigu, την Τετάρτη.
             "Οι αεροπορικές δυνάμεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως δύναμη ταχείας αντίδρασης για την αντιμετώπιση των κρίσεων», είπε ο Shoigu,σε μια συνεδρίαση των ανώτερων υπαλλήλων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά δεν επεκτάθηκε.
              Ο Shoigu τόνισε επίσης την ανάγκη για την εκπλήρωση μέσα στο 2013,για την αμυντική κατάσταση και εντολή παραγωγής, προκειμένου να διασφαλιστεί ο ολοκληρωμένος επανεξοπλισμός των στρατιωτικών μονάδων. Airborne Forces to Take on Rapid Response Role - Minister

              Την περασμένη Παρασκευή, το Γενικό Επιτελείο με επικεφαλής,τον Valery Gerasimov, είπε ότι μια σειρά από τυχαίους ελέγχους στις Ένοπλες Δυνάμεις την περασμένη εβδομάδα , αποκάλυψε μια σειρά από συστηματικές ελλείψεις. Ελέγχοι ειδοποίησης μάχης πραγματοποιήθηκαν στις χώρες της Κεντρικής και Νότιας Στρατιωτικής Επαρχίας, VDV και στις στρατιωτικές μονάδες της αεροπορίας των μεταφορών.
                 Προειδοποίηση-καθήκον των αξιωματικών σε ορισμένες στρατιωτικές μονάδες ,είναι να επιδείξουν αρκετά άμεση και αποτελεσματική απάντηση στην επεξεργασία των παραγγελιών μέσω αυτοματοποιημένων εντολών μάχης και των συστημάτων ελέγχου, ιδίως σε μονάδες VDV και την 201η στρατιωτική βάση στο Τατζικιστάν, δήλωσε ο Gerasimov. Διέταξε τους στρατιωτικούς διοικητές σε όλα τα επίπεδα να μελετήσουν τα προβλήματα, να συντάξουν σχέδια αποκατάστασης και να τα ακολουθούν σχολαστικά.      http://en.rian.ru/military_news/20130227/179716560.html       ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου