Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Πέθανε ο Μυτιληνιός ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης |Εργατικό ατύχημα προκάλεσε το θάνατό του

Πέθανε ο Μυτιληνιός ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης |Εργατικό ατύχημα προκάλεσε το θάνατό του


             Την τελευταία του πνοή άφησε ο Μυτιληνιός στην καταγωγή  ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης στην ηλικία των 57. Τον γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη ταινίας της Τόνιας Μαρκετάκη "Η τιμή της αγάπης" αλλά και τις θρυλικές ταινία «Το Θέατρο της Δευτέρας -Ματωμένος γάμος» καθώς και την ταινία "Εν πλω".


            Τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή στη σειρά του ANT1 "Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος"

             Ο ηθοποιός είχε αφήσει την ηθοποιία εδώ και δέκα χρόνια αλλά δεν το έκανε λόγω κρίσης όπως γράφτηκε, ούτε έκανε το επάγγελμα του οικοδόμου. Στο Tlife μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και ταμίας του σωματείου ηθοποιών: "Δυστυχώς ο Στρατής μας άφησε. Ήταν στην εντατική του ΚΑΤ, εδώ κι ένα μήνα, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ. Τραυματίστηκε όντως σε εργατικό ατύχημα αλλά δεν ισχύει όπως γράφτηκε ότι ήταν οικοδόμος. Έκανε κατασκευές σκηνικών και περιπτέρων σε εκθέσεις. Είχε αφήσει το επάγγελμα του ηθοποιού από άποψη και όχι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Καμία σχέση δεν έχει αυτό με την οικοδομή. Τώρα τελευταία δούλευε σε μία έκθεση στον Ασπρόπυργο. Το ατύχημα έγινε πριν από ένα μήνα. Έμεινε στην εντατική του ΚΑΤ όλο άυτόν τον καιρό. Έχει και δική του οικογένεια... Έχει δυο γιους που σπουδάζουν.
               
          Το τραγικό είναι ότι δεν το γνωρίζει η 87χρονη μητέρα του που είναι άρρωστη και ζει στη Μυτιλήνη.  Η κηδεία δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πότε θα γίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου